Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cizí telefonát z gruzie?

Od: dachy odpovědí: 13 změna:

Ahoj, stala se mi věc že mámě volal někdo z čísla 00995579221978 našel jsem že je z gruzie ale víc nic. Mám to nějak řešit nebo to mám nechat plavat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

A jak byste to chtel vlastne resit?

dachy
hodnocení

No to právě nevím, já nevím jestli by z toho nemohly být nějaké problémy...

trouba22*
hodnocení

0x

Vykašlala bych se na to :)
Občas se stane že takové čísla volají a když to zvednete odečte to peníze vám.
Já osobně cizí čísla nezvedám.

hodnocení

0x

buď se jedná o omyl nebo hodně drahou srandu... důchodci vidí změškaný hovor, volají zpět ... přes Nový Zéland... minuta za 300,-

merka333k
hodnocení

0x

záleží na tom jestli to zvedla nebo ne ale patrně šlo o omyl. napiš jak ses rozhodl !

(PS: a kdy by, rozhodně se to dá řešit)

dachy
hodnocení

No, zkoušelli jsme tam zavolat a začalo to mluvit tou jejich hatlapatštinou (ten někdo to nezvedl, bylo to něco jako volaný účastník právě hovoří nebo něco takovýho).

merka333k

já bych to nechala a uvidíš nějak se to vyvrbí

jj, tak to si počkejte na vyúčtování za telefon... babička jednou takto přišla za pár vteřin tuším o 200,-

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na tom není nic k řešení. Prostě někdo volal a nedovolal se. To je první část. A ta druhá? Někam jsi volal, zcela dobrovolně, a dovolal jsi se. Hovor tedy zaplatíš. Že sis nezjistil, kam a za kolik voláš, to je jen a jen tvoje věc, tvoje svobodné rozhodnutí.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ano, jak tu píše Ládin. Je to tvé rozhodnutí. Ale určitě to bude tvé špatné rozhodnutí. Obětuj místo v telefonním seznamu toho telefonu a to číslo tam ulož s poznámkou: NEBRAT!

alileta*
hodnocení

0x

Svatá prostoto! Volat zpět na neznámé číslo je podobná neprozřetelnost, jako otevírat přílohy mailů od neznámých odesilatelů. Neustále se před tím varuje, ale lidi jsou prostě nepoučitelní *nevi*

buss
hodnocení

0x

A jaké jsou styky se zahraničím, he? To sou starosti.

hodnocení

0x

Takové číslo je potřeba uložit a místo jména napsat NEZVEDAT!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]