Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte. Mě je 14 a kamarádce 13 a hledáme nějaký tábor do 3000 tisíc (což v téhle době neni nic). Žádný pořádný za tyhle peníze nemůžeme najít, všude jsou jenom suché wc apod... Prázdniny se blíží a my pořád nemáme vybráno (ne koňský alergie), kdekoliv v ČR. Máte nějaké zkušenosti? prosím ...
Zadarmo by jste nechtěli? Počítejte 150 kč za jídlo na den, kde máte pronájem, energie, voda a nějaká lidská práce? Možná někde práce na statku, do by jste se vlezli do 3000
Já jezdím už několik let na tábor cca za 2000 na 14 dní jedná se o tábor v přírodě, s latrínou, stany, kuchyní, jídelnou... Přijedeme na prázdnou louku a vše si stavíme (samozřejmě dovážíme "skládačky"). Osobně mě takový tábor láká mnohem víc, než nějaký v budově. Jsem technický a moderní typ, ale 14 dní v přídodě je prostě nádhera
Ano, z takových táborů jsou ty nejhezčí vzpomínky. Koupelnu a záchod má doma každý celý rok, tohle je takové vybočení ze stereotypu. To nevydržíte 14 dní bez vany a splachovače? Kromě třeba noční hlídky člověk rád vzpomíná třeba i na škrabání brambor v improvizované kuchyni. Tyto tábory pořádají především skauti a děti se na nich parádně vyřádí. Moje vnoučata jezdí každým rokem a jsou nadšena. Je to návrat k přírodě a je to mnohem lepší, než když kuchař ve zděné jídelně donese talíře s polévkou až pod nos. Jaga.
Tak na taborech jsem luxus nidky nezazil, srandu vsak ano. Treba jen pri priprave staveni stanu a kopani prave te latriny, jen to chce dat pozor, aby se do ni nespadlo :D
Ano, je to sranda... zvlášť když se člověku poštěstí menstruace (ono v těch 13-16 letech nebývá ještě tak úplně pravidelná, tudíž bývá obtížněji odhadnutelné, kdy přijde), pak jsou společné latríny a nemožnost se pořádně osprchovat opravdu legrace k popukání
Zkusenost od zeny, to me nenapadlo, jsem proste jen chlapecek. Jako nouzovka se daji pouzit vlhcene uprousky na detskou prdelku. JInak ano, neni to legrace, ale resit se da vsechno. Kdo potrebuje vetsi konfort, musi si vic priplatit
S tábory zkušenosti mám. Jezdíme na 10 dní, na putovní, naposledy k Vranovské přehradě. Malý dívčí oddíl, cca 20 dívek. Naposledy to byl stanový a do 3000 se vejdem. Jedinou podmínkou je účast na celoročních akcích, perfektní chování, prospěch a kamarádství. Takže .. bohužel. WC rozhodně nemíváme suché.
p.s. pro ostatní. Kdo dělá tábory za 5000 ( nebo 10.000) pro 30 - 50 dětí, ten to dělá na kšeft, pro prachy, pro zisk a hlavně to nedělá pro ty děti...
protože za 3000 x 20 osob je tak perfektně udělaný tábor na který se vzpomíná ještě desítky let.
Vlak do 300 kč x20, pronájem tak 5000, zbytek už je jen jidlo a organizace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.