Nejste přihlášen/a.
Ahoj.. Určitě nejsem první, kdo se na tento dotaz ptá. Mám takový problém. V našem městě se nedá sehnat brigáda. Všude mi řekli, že mají plno+ta "skvělá" světová krize. Takže sháním nějakou brigádu přes internet nebo jak jsou nabídky na plnění obálek,atd... Už jsem narazila na dvě společnosti ale byl to jen podovd.. Chtěli pro začátek docela vysokou peněžní pálku. Což se mi nezdálo, jako dobrý nápad. A tak pokud byste věděli o nějaké slušné brigádě mohli byste mi dát prosím vědět? Děkuji
myslím, že to neklapne - nejsou tady inzeráty, ale ani nepíšete odkud jste...
Hlavně nikam neposílat korunky, já se již hodně napálila, ale pokuď by stačilo měsíčně 1000 Kč, tak se zaregistrujte na adrese http://www.snama.cz/jel-43, ozvou se Vám z jedné firmy, řekněte, že chcete pracovat jako brigádník a poté Vám ještě zavolají na skype pro vysvětlení všech informací. Já si také takhle přivydělávám k platu.
rád bych se mýlil, ale z toho velice detailního popisu práce tipuji že během telefonátu zazní něco jako pošlete nám x set a my Vám ...
Takových opravdových prací na internetu je také hromada. Jen neznám nikoho kdo se tím živí. Ať na férovku sarysek napíše, ano lepím doma pytlíky nebo obvolávám lid s nabídkou atd. Vždyť na tom nic není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.