Nejste přihlášen/a.
co mi na tohle povíte? Kazdý den to čistím a každý den to samé - skoro půl giga humusu. Nechápu IE ten vůbec nezapínám
.
Jestli myslíte Firefox/Mozilla Internet Cache, tak to jsou dočasné soubory, které se stahují, aby se při prohlížení nemusely stahovat pokaždé znovu a znovu. To je skoro škoda to mazat, po pár hodinách je tam máte zas, staré se umazávají, nové doplňují. Jestli potřebujete to místo, změňte Možnosti - Rozšířené - Síť: Nepoužít automatickou správu paměti, a do okýnka napsat vlastní velikost.
Přejděte na Linux. Já jinak nevím, co Vám na tohle, co jste napsal, mám říct...
Možná by to chtělo uvést více informací - čím čistíte, co máte za počítač, atd., atd.
doplněno 13.02.12 16:24:Už jsem si všiml obrázků - tak hold couráte po internetu, tak se stahuje plno dočasných souborů... Jinak jádro IE využívá celý Windows - počínaje Plochou, Tento počítačem, konče třeba Skypem, apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.