Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém je stavu?

Od: bazarhdd odpovědí: 5 změna:

it-servis.cz/... píše se tu že je z bazaru, není moc levný? v jakém je asi stavu? máte někdo zkušenosti s tímto obchodem? znáte lepší za stejnou cenu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Podle mě to vypadá dobře.Já bych do něj šel.Tak nikdy nevidíte dovnitř...Ale mě se za tu cenu zamlouvá.

doplněno 12.02.12 19:35:

Mám tři nové a osm starých HDD.Ani jeden starý mi ještě neklekl.je to prostě o štěstí...

dzordz*
hodnocení

0x

Nikdy bych nekoupil bazarový disk.

doplněno 12.02.12 18:38:

Co já vím, v jakém bude stavu :) Jen bych nechtěl jeho skutečný stav poznat při nastalé ztrátě dat.

bazarhdd
hodnocení

takže si myslíte že nebude v moc dobrém stavu?

hodnocení

0x

Na tuhle otázku se odpovědět nedá. V bazaru může být proto, že si původní majitel třeba pořídil pro něho výhodnější a tenhle už nepotřebuje, pak může (ale nemusí) být perfektní, nebo proto, že má nějakou vadu a majitel se ho snaží zbavit. To Vám tady ale nikdo neřekne. Pokud cokoliv kupuju jako použité zboží, musím počítat s tím, ža na tom můžu prodělat. S tím nic nenaděláte.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vypadá sice dobře, ale já bych do použitého nešel. Může mít závady, které jsou velice těžko prokazatelné, mohou se projevit problémy při práci s daty a při reklamaci tam samozřejmě data nenechám. Takže já bych si připlatil za jistotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]