Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zeptat se jak to mezi nimi je?

Od: rafe66758 odpovědí: 5 změna:
Ahoj,
libi se mi jedna slečna, citím k ni něco víc. Můj spolužák se s ní ještě předemnou hodne bavil a byl do ni zamilovany, nakonec se nejak nepohodli nevim prestali se spolu bavit. O vikendu mam se slecnou domluvenou schuzku a dnes jsem videl spoluzaka jak se spolu bavi...samozrejme ho ted vidim jako hrozbu. Mam strach a nevim co mam delat. Jestli se ji zeptat jak to mezi nimi je. Je mi to takove blbé

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

audinos*
hodnocení

0x

To je vždy nepříjemné, myslím si. Ach jo. Promiň, neznám správnou radu.

Ale ty to (s prominutím!) prožíváš hodně - znám lidi, co mívají jen depku. DEPA je už teda pořádná dávka deprese.

bomba*
hodnocení

0x

Přece neznamená, že když se slečna baví s někým jiným, tak je hned třeba mít depku a už nechápu ten strach.

Přece se nemůže bavit jen s jedním jsme přece lidi komunikativní.

iz*
hodnocení

0x

Ještě spolu ani nechodíte a už bys jí chtěl diktovat, s kým se má bavit? Nemáš právo se jí ptát s kým a proč se baví, ani jak to mezi nimi je, je to záležitost jich dvou.

V okamžiku, kdyby ses takhle zeptal mne, bych schůzku ukončila a žádné další pozvání bych už od tebe nepřijala ...

hodnocení

0x

O víkendu máš s děvčetem domluvenou schůzku. Tak se ji snaž zaujmout, aby jí bylo jasné, že o ni usiluješ a máš o ni zájem. Rozhodně se ji neptej na nic, co se Tebe netýká. , protože by jí bylo jasné, že ji sleduješ. Buď si věříš a máš zdravé sebevědomí, čímž se jí budeš snažit získat, nebo se ji budeš vyptávat na to, co se Tebe vůbec netýká a tím dáš najevo, že žárlíš, bojíš se konkurence a tím můžeš ztratit i její sympatie. Protože s kým se baví, nebo nebaví, je jen její věc a Tobě do toho nic není..

rafe66758
hodnocení

Ano ja vím. Ale mám strašný strach ze selhání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]