Nejste přihlášen/a.
Líbí se Vám,že T-mobile zrušil nejlevnější tarif a nenápadně zdražuje?Myslíte si,že je to seriozní operátor?
Jsem u T-mobile od začátku jeho existence a tarif se mi stále zlevňuje. Přítelkyně u O2 za 1500,- a po přechodu k T-mobile se stejnými službami a neomezeným tarifem 570,- Takže u mě bez problémů.
doplněno 06.04.15 18:54:Opravdu není v nabídce 570,-. Nepsal jsem telefon, ale se službami. Telefon, internet v telefonu a internet ADSL. To se ti zdá moc? A je to maximum. Ještě k tomu dají v roce nějakou akci a platí se méně.
Nenašel jsem v nabídce tarif za 570 kč?Ale zaplatit za volání ročně 6800 kč to je teda dobře krmíte...
Tak si neber paušál, ale Twist, Když ho nakrmíš třema stovkama tak dostaneš čtyři týdny netu, celkově 100 Mb normálního, další s omezením rychlosti a ještě ti zbyde 140Kč na pokec. Najdeš něco levnějšího? Tuším, že máš jiné potřeby, ten pokec je jen na nejnutnější, žádné vykecávání.
doplněno 06.04.15 15:31:Ten net si platíš každý týden zvlášť, takže jej nemusíš aktivovat. Schválně na to koukni jestli tě něco netrkne, čemu oni říkají výhodný tarif..
Krmíte? Ne každý provolá měsíčně 10 minut a napíše 20 sms. Pokud dotyčný provolá denně hodinu a napíše třeba i desítky sms, tak se mu to vyplatí. Že vy to nevyužijete ještě neznamená, že je to špatné.
hele soudruzi,já si minulý měsíc objednala u t mobilu internet a šlape bez problému, mám špatné zkušenosti s O2 a vodafonem,kdy jsem rušila paušál po uplynutí doby cca 8 letech a ještě mi naúčtovali nesmyslných 130 korun za znovuzapojení o které jsem nežádala ... takže u Tmobilu jsem spokojená už 12 let
Já jsem též spokojený, neomezený tarif od nich mám za 524 Kč i s DPH. Takže mě T-Mobile zlevnil.
Nebyl zadán dotaz, nebylo možné dát radu.
Líbí se vám, že T-mobile zdražuje? - Je mi to jedno - jsem u Vodafonu a jsem spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.