Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se Vám,že T-mobile zdražuje?

Od: lada1® odpovědí: 14 změna:

Líbí se Vám,že T-mobile zrušil nejlevnější tarif a nenápadně zdražuje?Myslíte si,že je to seriozní operátor?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Líbí. Proč? Nemám ho :-D T-Mobile a seriozní operátor? To snad nejde říct už o žádném z naší klasické trojice (TMO, VF, O2).

hodnocení

0x
Podle mě není o nic méně serióznější než jeho dva konkurenti.
Svůj nejlevnější tarif zrušil zřejmě proto, že se mu nevyplacel. Vždycky jde holt o peníze.
Vy však můžete vybírat ze spousty jiných operátorů, krom tři gigantů tu je ještě množství jiných, menších. Takže je z čeho vybírat.

hodnocení

0x

Jsem u T-mobile od začátku jeho existence a tarif se mi stále zlevňuje. Přítelkyně u O2 za 1500,- a po přechodu k T-mobile se stejnými službami a neomezeným tarifem 570,- Takže u mě bez problémů.

doplněno 06.04.15 18:54:

Opravdu není v nabídce 570,-. Nepsal jsem telefon, ale se službami. Telefon, internet v telefonu a internet ADSL. To se ti zdá moc? A je to maximum. Ještě k tomu dají v roce nějakou akci a platí se méně.

hodnocení

Nenašel jsem v nabídce tarif za 570 kč?Ale zaplatit za volání ročně 6800 kč to je teda dobře krmíte...

dam®

Tak si neber paušál, ale Twist, Když ho nakrmíš třema stovkama tak dostaneš čtyři týdny netu, celkově 100 Mb normálního, další s omezením rychlosti a ještě ti zbyde 140Kč na pokec. Najdeš něco levnějšího? Tuším, že máš jiné potřeby, ten pokec je jen na nejnutnější, žádné vykecávání.

doplněno 06.04.15 15:31:

Ten net si platíš každý týden zvlášť, takže jej nemusíš aktivovat. Schválně na to koukni jestli tě něco netrkne, čemu oni říkají výhodný tarif..*zed*

hodnocení

Ano přesně tak a internet ať si nechají nemusím mít v mobilu-doma jsou dva počítače.

A ten internet neplatíte?

ohneta*

Krmíte? Ne každý provolá měsíčně 10 minut a napíše 20 sms. Pokud dotyčný provolá denně hodinu a napíše třeba i desítky sms, tak se mu to vyplatí. Že vy to nevyužijete ještě neznamená, že je to špatné.

nyna

hele soudruzi,já si minulý měsíc objednala u t mobilu internet a šlape bez problému, mám špatné zkušenosti s O2 a vodafonem,kdy jsem rušila paušál po uplynutí doby cca 8 letech a ještě mi naúčtovali nesmyslných 130 korun za znovuzapojení o které jsem nežádala ... takže u Tmobilu jsem spokojená už 12 let

ohneta*
hodnocení

0x

Já jsem též spokojený, neomezený tarif od nich mám za 524 Kč i s DPH. Takže mě T-Mobile zlevnil.

hodnocení

Tak škoda neporadili jste.

Nebyl zadán dotaz, nebylo možné dát radu.

Líbí se vám, že T-mobile zdražuje? - Je mi to jedno - jsem u Vodafonu a jsem spokojen.

ohneta*

A s čím jste chtěl poradit? Spíš jste chtěl slyšet, jaký je TM mrcha.

buss
hodnocení

0x

Je mi ukradený, nikdo u něj nemusí být. Zdražovat se nesmí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]