Nejste přihlášen/a.
Taky mi několikrát do roka volá někdo se skrytým číslem. Nikdy jsem to nebral, stejně jako většinou neberu neznámá čísla, pokud žádnej hovor zrovna nečekám. I kdyby to byla policie, tak mi je to jedno, pokud mi něco chtějí, tak budou muset použít poštu nebo ať přijdou osobně, pokud na mě maj kontakt, tak určitě i ví, kde bydlím.
A mohu se zeptat, co vám ta policie chtěla?
Já skrytá čísla nezvedám a nikdy jsem je nezvedal. Nikde není ustanovena povinost zvedat každý hovor a když někdo považuje za nutné volat mě ze skrytého čísla, tak mě to přijde jako nepřijatelné tajnůstkářství. Mimochodem - policajti když chtějí, tak zavolají i z normálního čísla. Mě takhle volali kvůli svědectví.
Asi tak nějak:volali mi z policie-měl jsem dát své auto k expertize.Nejprve skryté číslo asi 3x. pak,když jsem nevzal zak normální číslo ,pevná linka a že policie ČR a proč neberu tlf.tak jsem odvětil na základu čeho mám brát tel osobě,která nechce abych věděl číslo? něco zamumlal a pak teprve teprve ofiko-představil se (hodnost,příjmení a jméno)a že mám v dne x.x, v xx hod přistavit auto.Při opětném předání )po expertize tlf s již bez skrytého!
Žádná taková povinnost brát ,nejen skrytá čísla NENÍ !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.