Nejste přihlášen/a.
Může chtít muž s vysokou funkcí
prodavačku na vážný vztah? Znáte někoho z okolí? Děkuju za odpovědi.
Třeba Miroslav Plzák měl za manželku prodavačku. Byla to jeho druhá žena a manželství bylo šťastné. S první, kt. byla právnička, se rozvedl.
Politik St. Grof má manželku, která byla bufetářka a též jim to šlape.
A slavná dvojice - Nečas a Nagyová, ona je též původně prodavačka.
Zdravím. Na pana Grofa jsem si taky vzpomněla a ještě jedné známé maminka kadeřnice měla muže ve vysoké funkci.
Je to jen věcí těch dvou, zda si budou vzájemně vyhovovat a jak je psáno výše, prodavačka není nemoc.
Svého času jsem řešil dilema, zda k vysokoškolákovi bude pasovat děvče z pekárny (a ona si kladla stejnou otázku). Postupem času jsem zjistil, že děvče z pekárny je tak chytré a houževnaté, že si při zaměstnání dodělalo maturitu (což já bych, myslím, nedal) a nebýt dalších životních kotrmelců, šla by ještě do jedné. Nemám obavy, že by, s vhodnou podporou rodiny zvládla i VŠ. Jo, je to moje žena a máme 2 děti chytré po rodičích.
Takže odpověď je: Ano. Ale do hlavy mu samozřejmě nevidíme.
některé holky prodavačky co znám mají více rozumu než některé slepice co chodí na vysokou školu. Ale znám taky prodavačky které jsou akorát na ostudu, jen co otevřou zobák.
lidovky.cz/...
Ahoj. Ono se může stát, že nějakou šikovnou prodavačku, může chtít nějaký muž i jen s jednou funkcí. Tou základní. Kterého a s jakou, tou správnou funkcí si vybrat, je už jen na té dámě.
doplněno 28.11.14 00:00:Ahoj Nikčo. A dokonce to může být až děsivé, co my chlapi mlůžeme mít všechno za ty ,,základní,, funkce? Pak může přijít dotaz, jsestli by o ně někdo (některá) stála? Třeba. Ahoj.
Humbuckeru, na co ty hned nemyslíš. Na tu základní funkci jsem ani nepomyslela.
Ahoj Humubuckeru. Omylem jsem tam včera dala jinýho smajlíka. Chtěla jsem tam dát tadytoho
Ve vysokém vzdělání hodnota člověka ani vztahu neleží. Mám spoustu přátel, kteří jsou "jen" vyučeni či dokonce mají základní vzdělání, a jsou to supr lidi, a naopak, vysokou školu se mnou studali tací, jejichž názory byly na úrovni jepice-slepice. O morálce ani nemluvě. Asi tak: manžel je vysokoškolák, a typově by odpovídal člověku, co má vysokou funkci, a když se bavíme někdy o přátelích, tak často podotkne: to je supr holka, přesně můj typ, kdybych tě neměl , tak do ní bych šel (omlouvám se za "přesnost" odpovědi
). A většina z těch supr holek jsou "jenom" vyučené. Ano, mám ve svém okolí opačný pár, paní doktorka, pán vyučený a neklape jim to, ale nemyslím si, že by to bylo oním vzděláním.
No například v politice je plno pánů, kterým by každá slušná žena, tedy i každá slušná prodavačka, odmítla podat i ruku. Natož tedy cokoli intimnějšího
Jako úřednice (naštěstí jen řadová) jsem jednou řešila problém, když do města i do úřadu měli zavítat Paroubek a Rath, kterým bych opravdu vždy odmítla podat ruku za všech okolností. Bála jsem se, aby po mně z mé agendy něco nechtěli zodpovědět a při té příležitosti aby mi třeba ruku nepodali, protože bych samozřejmě vzápětí kvůli odmítnutí přišla o práci. Naštěstí jsem byla nakonec ten den mimo město a oddechla si i moje šéfová, která ze mne měla taky trochu strach, abych na ně třeba nemávala nějakým transparentem :D
...chápu, že jste se ptala na něco jiného, a to na vztah...ale funkce opravdu nezaručuje jiné kvality a ani jinou inteligenci než sociální zdatnost (například Gros zrovna je myslím, zrovna docela dobrým příkladem sociálně zdatného omezence)
A proc ne..Vztah o tom prece neni..Kolikrat je takova prodavacka moudrejsi, chytrejsi atd..vice nez nevim kdo s jakou funkci..Udivuje me, ze se takto vubec nekdo muze ptat.
Tak se divte. Znám muže vysokoškoláky, kteří chtějí taky vysokoškolačky. Je to má vlastní zkušenoodst. Potkala jsem hodně mužů, kteří prodavačku nechtějí, protože nevydělává dost peněz. Pokud se vám moje otázka nelíbí, tak na ní nemusíte odpovídat. Mě se tady taky některé otázky nelíbí a tak na ně nereaguju a neurážím tím nikoho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.