Nejste přihlášen/a.
Dobrý den včera se mi zdálo o tom že jsem jela na svoji vysněnou dovolenou do barcelony a navštívila sem tam chárm sgrada familia nevíte co to může znamenat ve snáři sem nic takového nenašla poradtě prosím
Ahoj, zkus "zalistovat" v některém snáři na internetu. Ale hledej spíš slova jako dovolená, chrám, španělsko... atd. Jelikož je to celkem specifický sen, asi bys plné znění nenašla, ale já když hledám ve snáři, tak hledám spíš slova s tím spojená, nebo věci, osoby, pocity, které mě ve snu upoutaly. Může to být detail, ale něco z něho cítíš. Např. Pokud když jsi byla u toho chrámu, jestli jsi ve snu neměla nějaký zvláštní pocit, třeba lásku, volnost apod... tak to zkus hledat. Hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.