Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční stromek - sleva 24.12.?

Od: nickzess* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

chci se zeptat, jestli nemáte zkušenosti, že třeba 23. či 24.12. prodávají treba v hobby marketech vánoční stromky se slevou? Nebo i poslední den jsou ceny stále vysoké :o)?

Díky za info :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Jeden rok u OBI dávali košťata 24.12 kolem poledne zdarma. Lidi to brali, většina hned olámala větve a kmínek nechala u kontejneru.

nickzess*
hodnocení

:D no já si říkal, že jim jich určitě hodně zbyde, takže než vyhodit, by je mohli zlevnit, ale to asi nehrozí.

Zadarmo to se divím, ale jestli vypadaly takto, tak ani zadarmo bych nebral :)...

hodnocení

0x

Kamarád mi dnes hlásil že byl pro stromek že ty levnější jsou už pryč a ty dražší mizí také rychle a zbývají jen košťata.

hodnocení

0x

Chodí k nám plno reklamních letáků,které hned vyhazuji. Je to asi 2 dny, v některém z nich mě padla do oka výrazná nabídka, že od 18. 12. je u nich sleva na všechny živé vánoční stromky ve výši 50 %.

Pořád lepší zlevnit, než neprodat. Ale nevýhodou je to, že už není tak velký výběr.

Jenže já teď nevím, v kterém řetězci to bylo, mám ale ten pocit, že u Globusu. Jaga.

nickzess*
hodnocení

Díky za info, 50% zní pěkně, nicméně Globus po ruce nemám.

Každopádně dneska jsme koupili v Baumaxu pěknou jedličku přes 2m, za 420Kč, takže spokojenost, byl docela i výběr, což jinde nebyl a i ceny jinde šilený, takže kdo ještě nemá, tak doporučuji Baumax :)

klaban*
hodnocení

0x

To netuším. Já chodím každý rok krást k sousedům stromky :) ne dělám si srandu. Každý rok jezdíme k hajnému a za 200Kč máme krásnou borovici.

hodnocení

0x

Každý rok koupíme cca metrovou jedličku nebo smrček - v květináči. 3 z 5ti se ujmou a mám je zasazené kolem domku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]