Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonni cislo na aukro cz

Od: andrea775 odpovědí: 12 změna:

dobry den potrebovala bych nutne zjistit tel.kontakt na aukro cz.nemuzu to nikde na internetu najit.dekuji za radu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Aukro.cz » Firmy.cz Obchodní portál s více než 2,5 miliony uživatelů a několikanásobný vítěz ankety Křišťálová lupa v kategorii internetový obchod roku. Obrovský výběr nového zboží za pevné ceny nebo nákup v aukcích v přehledně uspořádaných kategoriích. Výhody pro registrované... Adresa: nám. T. G. Masaryka 1280, 76001 Zlín Telefon: 573 776 247

Teda,jestli je to ono,jiné jsem nenašel...:)

andrea775
hodnocení

moc moc dekuji:) nevite nahodou jeste nekdo jestli na aukru je nejaky archiv nebo historie inzeratu? potrebuji to nutne vedet,nekdo me podvedl a ja ted budu platit plno penez ,kdyz nenajdu toho vykutalenyho podvodnika! potrebuji archiv z roku 2009 kdyz by to bylo mozny tak se snad stestim zblaznim!je to hnus co dnes lidi delaj za podvody :(

des*

Kontaktujte provozovatele.

andrea775
hodnocení

a jak ho tam najdu?sedela jsem u toho skoro dve hodiny a nic jsem nenasla:(ted me napadlo ze napisu sem a ze mi snad nejaka dobra dusicka pomuze:) nebo da se na nej sehnat tel .cislo?

ahasver4*

Mě vyprávějte..Ale jestli je to podvod,nestálo by za to kontaktovat policii?Ta by si to dokázala vyhledat...

andrea775
hodnocení

bohuzel jsem na to sama:( prodala jsem tenkrat auto na aukru,chlap prijel sepsali jsme smlouvu a ja vul tu smlouvu ztratila:( a on mi rekl,ze na policajty ani nemusim ,ze vse prepise on a ja vul "prvni auto" jsem mu naletela:(ted uz vim ze jsem byla hloupa a ze jsem mela jit auto ihned odhlasit sama...ale bohuzel jsem nesla a ted mi prislo papir ze mam zaplatit pojistku od roku 2009 az do roku 2012 ze az ted bylo ekologicky zlikvidovano nekde v praze:( a ja si vubec nevim rady co s tim,je to spousta penez samozrejme + penale:( nevim co dal :(

ahasver4*

andrea 775,až se tu objeví milancukrar,ten je na tyhle věci odborník.Jestli si tohohle Vašeho problému všimne,určitě poradí...

andrea775
hodnocení

tak se budu modlit aby si vsiml :) jinak i tak moc dekuju za vsechny rady snad se to nejak vyresi,nebo uz fakt nevim co budu delat :(

des*

Tady je odkaz,u čeho jste byla dvě hodiny?Měl jsem to za minutu. aukro.cz/...

andrea775
hodnocení

jj to jsem cela ja ,stres a pak nic nenajdu :( s lehkou hlavou jde vse lepe :)

andrea775
hodnocení

no na ty strance jsem byla.ale mam jiny pocitac a heslo jsem si ukladala i s tim uzivatelskym jmenem do pocitace a ted nevim ani uzivatelsky jmeno ani heslo prece jenom jsem se tam hlasila jen kvuli tomu autu a za druhe jak to chce muj meil pri zapomenutym heslu tak to chce i jmeno matky za svobodna a nic neslo:(tak proto jsem hledala telefon abych se tam primo s nekym kontaktovala aby mi to poslali.a pak me jeste napadlo to s tou historii tak snad ji tam budou mit jestli ne tak jsem do cista v pytli :(

andrea775
hodnocení

no napisu sem jeste jednou az to bude mozne a napisu rovnou podvod na aukru a budu doufat ze toho si vsimne ten milancukrar urcite a snad poradi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]