Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blahopřání Hejkálkovi

Od: babkazov® odpovědí: 18 změna:

Milý Hejkálku, přeji ti k narozeninám nejvíce ze všeho zdraví, štěstí, klidnou a čistou hlavu, dobré srdce jako máš doteď. A faj lidi okolo tebe. babka z Ostravy

Blahopřání Hejkálkovi

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bábinko, děkuji za přáníčko!
Hned je svět hezčí...
Tady se nic neutají. :-D

taky taky a hodně pevných nervů *smich*

Kdy a kam na dort? :)

cocinkamichalka*

Na dort? Snad na panáka, ne? *pivo*

Přidávám se k gratulaci :) *jasne*

iz*
hodnocení

0x

Přidávám se, také přeju všechno nejlepší.

Ijá

doplněno 23.12.12 12:09:

Podpis: Ijáček

hodnocení

0x

Taky se přidávám... takže narozeniny skoro na Vánoce? Tak hlavně všechno přežít ve zdraví, milý hejkale, a nenechat se převálcovat. Všechno nejlepší.

hodnocení

0x

Přeji Ti Hejkálku hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a prima lidi kolem sebe...*slunce*... *pivo*

martinaa*
hodnocení

0x

Hejkálek přežil konec světa a může slavit:) Tak přeji všechno nej!

pt®
hodnocení

0x

Blahopřeji, Hejkálku,*placni* k narozeninám s přáním*pivo* všeho nejlepšího. To Měli rodiče dáreček*houpy* téměř pod stromeček. ;)- pt

Děkuji všem prima lidem na této poradně a na oplátku jim přeji pokojné svátky v kruhu blízkých a milých, mnoho dárků a šťastných chvil...
a aby jsme se v novém roce setkávali s dobrou náladou a ve zdraví!
hejkal

hodnocení

0x

Hejkálku, i já se připojuji se svým přáním. Nevěděla jsem to, po lese se žádné oslavné hejkání nerozléhá, tak nevím. Ale věřím ostatním.

Tak hodně zdraví, klidu, pohody a okolo sebe jen samé prima lidi. *pusa*Jaga.

uska*
hodnocení

0x

Ach jo, snad nejdu pozdě s přáníčkem. Ale narozky máš ještě dvě hodiny, tak snad se i můj mejlík bude počítat. Hodně zdravíčka, také potřebujeme všichni štěstíčko a to ostatní se už připasuje.

sebod*
22.12.12 22:07

*pivo*Sebodka

hop®
hodnocení

0x

Hele, Hejkálku, kde ta "ostravská babizna" sehnala Tvoje rodný číslo - že by tady na poradně probíhaly i jiné vztahy než kolegiální? *smich*

Jinak Babčo, dík, že jste nám ho práskla! *palec**smich**pusa*

Nojo, no, takže Hejkálku, já Ti přeju všechno nejhorší, AŤ SE TI NAVŽDY VYHÝBÁ! *slunce*

hodnocení

0x

Také blahopřeji.*pusa*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Hejkálku, všechno nej... . Koukám, že už jsi pěkně profláknutej.

Blahopřání Hejkálkovi #2

Poprvé vidím díky Ladinovi Tvoji skutečnou fotku. A nikdy by mě nenapadlo, že vypadáš tak sexy... Jaga.:D

Musím konstatovat, že vzácná p. Zuzana Nováková v roce 2004 svoje dílo pro děti nazvala Hejkálek ze starého lesa podle mého synovce... já už v tom roce jsem byl pořádně ošlehaný hejkal, s opotřebovanými hlasivkami a skeletem, už jsem byl spíše jen tak na záskok... náhradník.

Z.N. se zřejmě nechala nalákat na jeho mladistvý vzhled, tak jako bábinka jaga. A pan ilustrátor Antonín Sovák mne odmítl portrétovat, že by mu praskla čočka. Že takovýho... by se nikdo nebál, maximálně by ho poslali jak bezdomovce z lesa někam do útulku... a mně se moje sousedka celkem líbí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]