Nejste přihlášen/a.
Milý Hejkálku, přeji ti k narozeninám nejvíce ze všeho zdraví, štěstí, klidnou a čistou hlavu, dobré srdce jako máš doteď. A faj lidi okolo tebe. babka z Ostravy
Blahopřeji, Hejkálku, k narozeninám s přáním
všeho nejlepšího. To Měli rodiče dáreček
téměř pod stromeček.
- pt
Hele, Hejkálku, kde ta "ostravská babizna" sehnala Tvoje rodný číslo - že by tady na poradně probíhaly i jiné vztahy než kolegiální?
Jinak Babčo, dík, že jste nám ho práskla!
Nojo, no, takže Hejkálku, já Ti přeju všechno nejhorší, AŤ SE TI NAVŽDY VYHÝBÁ!
Poprvé vidím díky Ladinovi Tvoji skutečnou fotku. A nikdy by mě nenapadlo, že vypadáš tak sexy... Jaga.:D
Musím konstatovat, že vzácná p. Zuzana Nováková v roce 2004 svoje dílo pro děti nazvala Hejkálek ze starého lesa podle mého synovce... já už v tom roce jsem byl pořádně ošlehaný hejkal, s opotřebovanými hlasivkami a skeletem, už jsem byl spíše jen tak na záskok... náhradník.
Z.N. se zřejmě nechala nalákat na jeho mladistvý vzhled, tak jako bábinka jaga. A pan ilustrátor Antonín Sovák mne odmítl portrétovat, že by mu praskla čočka. Že takovýho... by se nikdo nebál, maximálně by ho poslali jak bezdomovce z lesa někam do útulku... a mně se moje sousedka celkem líbí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.