Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sem závislej na energy drinků

Od: popol

Ahoj, tak jak je někdo závislí na cigaretách, alkoholu, drogách, trávě atd. tak já sem závislí ne energy drinků.

Měl ste někdo podobný problém? Jestli jo jak se toho zbavit? A co si tím nejvc požkozuji?

(Né že bych dal X plechovek denně dávám si tak 4 za tejden ,ale i tak mi to příjde dost ,ale prostě mě to čas od času nutí koupit)

Díky za rady...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krajira*
hodnocení

0x

Je v tom bůvolí žluč, najdi co to je a možná přestaneš, problém jsem neměla, protože okamžitě co jsem si lokla jsem to vyplivla. Byl to hnus a nevím jak to můžete pít!

Kde jste přišla na to, že to obsahuje buvolí žluč? Na žádném energy drinku ve složení není a navíc předpokládám, že by to nebyla zrovna levná záležitost.

Prosím o odkaz kde se o tom dočtu? Protože strejda Gůgl na pěti stránkách, což je 50 odkazů, našel jedinou zmínku o žluči v nějakém starém čínském pleťovém krému.

ja1
hodnocení

0x

Jj, taky bez toho skoro nejsem schopnej fungovat. Co ti chutná nejvíc?

doplněno 26.11.14 18:07:

Nějak s tím nehodlám přestat, chutná mi to...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nemam problem. Kdyz mam chut, dam si. Kdyz mam chut dam si cokoliv. Pokud bych mel nejake priznaky zavislosti, nechal bych toho.

dejavu*
hodnocení

0x

Je to velký problém, taková časovaná bomba ve vašem organismu. Počtěte si, co je to za svinstvo. zahady-zdravi.cz/... - jestli jste na tom závislý, abyste měl motivaci přestat. Po celé republice na toto téma začínají běžet přednášky, jenže než to lidi začnou brát vážně, tak na to doplatí x lidí zdravím. Zvažte tedy, jestli vám to stojí za to riziko. Navíc - obecně cokoliv, na čem jste závislý, by vás mělo zneklidnit, protože je to jistý druh otroctví.

petr02
hodnocení

0x

Snižuj dávky a najdi si něco jiného, co je neškodné a ne zbytečně drahé. Pokud nejseš aktivní sportovec, tak Ti je energy drink k ničemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]