Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kolik hodin chodí listonoš?

Od: dankoss* odpovědí: 7 změna:

dobry den , chci se zeptat v kolik h chodi listonos/ka , jsem praha 9 obec

diky dopredu za odpoved

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

PRAHA 9 je část Vysočan , menší část Libně , Prosek, větší část Střížkova, téměř celé Hrdlořezy, menší část Hloubětína a nepatrná část Malešic. Tak to tvrdí Wikipedie

Pochybuji, že tam chodí jen jeden listonoš... pro 54 000 lidí té pošty je poměrně dost

Takže blíže určit lokalitu.

doplněno 03.03.15 13:30:

to je v Libni. Asi Střížkov. Ve Verneřické ulici... Telefón: 286019050 stačí se zeptat

dankoss*
hodnocení

U Svobodárny 1180/14

Tak to asi budou nejlépe vědět na příslušné pobočce, ne? Kdo má vědět než oni, kdy pošťačka obráží rajón?

pb®
hodnocení

0x

Tak jako všude jinde a to je v době, kdy většina obyvatelstva je v práci, tudíž adresát nezastižen.

doplněno 03.03.15 22:10: Stačilo by večerní doručení zásilek 17-20:00 nebo jen na vyžádání. Nechápu, proč lezou k lidem domu v době, kdy je všechno ětšina lidí v práci. Je to mrhání časem i prostředky a pak pořád zdražují, nanízejí losy, pojištění atd. Zkrátka neefektivní práce jak vyšitá.
Jakej je ideální čas na doručení zásilky?
doplněno 03.03.15 22:42:

Proč by mě měl pošták přinést dnešní noviny večer, to tedy nechápu.

Ale je fakt, že každýmu vyhovuje něco jinýho.

milan23*
Že by teda chodil mezi sedmnáctou a jednou po půlnoci, abyste ráčili být doma?
doplněno 03.03.15 22:35: Můžete si požádat o zvláštní kurýrní pochůzku, ve Vámi vybraném čase.Služba je zpoplatněna:)

aroff
hodnocení

0x

To bude určitě různé, záleží kolik toho zrovna roznáší. U nás (malé město) od 9-11.

Mě spíše napadá jiná otázka, chodí někde listonoš? Já pamatuji jednoho a to už jé hooooooooodně dávno.

Nepočítám rozvoz balíků a roznášku letáků. Prostě klasický listonoš v uniformě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]