Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat DVDčko poštou?

Od: topta® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, jak zabalit a jak poslat DVDčko poštou. Jestli ho jen dát do obálky nabo jak? Potřebuju ho poslat na dobírku.

Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Na dobirku? Neni problem, ne? Je v krabicce? tak do bublinkove obalky, zajit na postu, (tam lze i tu obalku koupit), vyplnit podaci listek, zaplatit. Posta preda prijemci. ;)

V papírnictví prodávají přímo pro tenhle účel bublinkové obálky. Je dobré zásilku označit jako křehkou. Posílal jsem tak DVD do Austrálie a došlo tam za 6 dnů bez poškození.

hodnocení

Děkuji, vyřešeno. Netušil jsem, že existuje speciální obálka na to.

Přesně, jak radili ostatní. Ty bublinkové obálky se navíc prodávají v několika velikostech a nejsou drahé. DVD Vám spolehlivě ochrání. Jaga.

dery*
hodnocení

0x

Tohle posílám v bublinkových obálkách - máte jistotu, že ho nikde nerozbijí.

matty
hodnocení

0x

No rozhodně bych ho dal do nějaké kvalitnější obálky, když už. Bublinková by měla stačit :)

Mám pocit, že už to tazatel asi nějak vyřešil. Otázka je stará více než 2 roky. :-D

lidus*

Chtěla bych vědět, kdo a proč tyto otázky vůbec otevírá, proč se vždycky najde někdo kdo na ně po x letech odpoví a ještě naprosto stejnou větou o bublinkové obálce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]