Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní pupínky jako od kopřivy

Od: nevimvv odpovědí: 6 změna:

Předem se omlouvám, že jsem to zařadil do této rubriky, ale nenapadá mně kam jinam to dát :) Před dvouma dnema jsem se všimnul na loktech, že mám zvláštní pupínky jako od kopřivy. Umyl jsme to, namazal jsem to télovým mlékem. A po pár hodinách to zmizelo. Ale večer ((včera) se mi ty pupínky, udělali znova na a táhli od boku, až k podpáždí. Dnes večer, je mám na zádech,a na rukouch. A vždy zase zmizí, a objeví se durhý den, někde jinde. Dost to svědí. :) Jinak právě nevím jestli by to mohlo být z jídla nebo tak, protože už je to 3. den, a já sem nejedl nic neobvyklého. :) Dekuji moc za každou radu. Každopádně, hned jak to bude možné jdu k doktoru, ale přece jen se chci zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenost, a neporadil by mi co s tím, aniž bych musel k doktoru :) Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taková vyrážka může být alergie na nějaké jídlo.

doplněno 14.02.12 00:23:

Může to být jogurt, okurka, paprika, cokoliv.

Nejrychleji na to zabírá Dithiaden. Lékař vám ho napíše, užívá se 1 tabletka na noc.

Když nejste alergik, tak většinou stačí dva dny, a je klid.

Jen můj názor

des*

Nebo pásový opar,jdi k doktorovi.

hodnocení

0x

Rada,bych pomohla,ale obavam se ,ze tohle neni mozne nadalku.zajdete ke kozari,ale i muze byt alergie,takze i na alergo.

hodnocení

0x

Bude to nejspíš alergie. Zodac ještě nedávno byl v lékárně bez předpisu. Anebo si nechejte poradit od magistry v lékárně. Prášky jsou nejen proti svědění, ale také utlumují cosi v mozku a člověk není tak citlivý na alergen. *hej*Rozhlédněte se kolem sebe. Nemáte něco nového? Prášek na praní, aviváž. Vaše dívka nemá něco nového z kosmetiky?

nevimvv
hodnocení

Díky moc za rady :) ... Pomohli ste mi ... :) Navíc, mi došlo, že můj otec, je alergický na určité druhy jídla. Já na to nikdy netrpěl, a ted je mi 19. TAk se to asi teprv projevilo ... :) Díky moc všem :)

Mne se objevila alergie v 45.letech,na tom vubec nezalezi,kdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]