Nejste přihlášen/a.
Předem se omlouvám, že jsem to zařadil do této rubriky, ale nenapadá mně kam jinam to dát Před dvouma dnema jsem se všimnul na loktech, že mám zvláštní pupínky jako od kopřivy. Umyl jsme to, namazal jsem to télovým mlékem. A po pár hodinách to zmizelo. Ale večer ((včera) se mi ty pupínky, udělali znova na a táhli od boku, až k podpáždí. Dnes večer, je mám na zádech,a na rukouch. A vždy zase zmizí, a objeví se durhý den, někde jinde. Dost to svědí.
Jinak právě nevím jestli by to mohlo být z jídla nebo tak, protože už je to 3. den, a já sem nejedl nic neobvyklého.
Dekuji moc za každou radu. Každopádně, hned jak to bude možné jdu k doktoru, ale přece jen se chci zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenost, a neporadil by mi co s tím, aniž bych musel k doktoru
Děkuji
Taková vyrážka může být alergie na nějaké jídlo.
doplněno 14.02.12 00:23:Může to být jogurt, okurka, paprika, cokoliv.
Nejrychleji na to zabírá Dithiaden. Lékař vám ho napíše, užívá se 1 tabletka na noc.
Když nejste alergik, tak většinou stačí dva dny, a je klid.
Jen můj názor
Bude to nejspíš alergie. Zodac ještě nedávno byl v lékárně bez předpisu. Anebo si nechejte poradit od magistry v lékárně. Prášky jsou nejen proti svědění, ale také utlumují cosi v mozku a člověk není tak citlivý na alergen. Rozhlédněte se kolem sebe. Nemáte něco nového? Prášek na praní, aviváž. Vaše dívka nemá něco nového z kosmetiky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.