Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat,jak mám lepšit sluch a zrak? Prostě abych lépe slyšel a viděl,zdá se mě,že slyším líp na levý ucho než na pravý,ale to asi ptoto,že když sem byl malej,tak mě ho hodněkrát "píchaly" Chcu totiž jít do práce,kde sou testy (oční,sluchové atd..) Dík za odpověď
Obojí se do určité míry dá, ale nevím, nakolik je to v našich podmínkách reálné. Když se nebudete vystavovat hluku, sluch vám zjemní - i když se nezmění vlastnosti vašeho ucha, budete "slyšet lépe"- přesněji, lépe zvuky rozeznávat. Vím to určitě - kdykoli jsem delší dobu doma, kde si rádio i televizi pouštím potichu, slyším pak i trávu růst Zato jet pak třeba v metru je utrpení... a v běžném provozu zase "ohluchnu"
Na zrak existují různá cvičení, která prý údajně pomáhají i při brýlích. Vyzkoušeno nemám, i když zdroje nebyly nevěrohodné. Osobně si myslím, že ten efekt tam být může už jenom díky tomu, že se procvičí svaly kolem očí, které počítačová generace má velmi unavené. Příklad: cvicime.cz/...
Nekdo rika svedske kapky s zitnou do ucha.soused Karel,starsi pan byl skoro hluchy a kapal si a najednou slysel.pak zase zacas prestal a komentoval to,ze je koravka draha a radeji ji naklopi do sebe a vezme naslouchatka.tak to jen tak pro zasmani.jinak asi takhle,zalezina celkove zivotosprave a hlavne,aby nebylo hur.Nekdy zlepsit nejde,ale hlavni udrzet jak to je.papejte vitaminky,nevystavujte se hluku a setrete oci.Treba to nebude tak zle a projdete testy.Co uz je ale poskozene,tak dost tezko.ale sice jsem zertovala o karlovi a proc to nezkusit,treba mate jen nejake jizvicky a zacely se.Jako jemu to fakt pomahalo.Ale presny recept nevim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.