Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Začalo sněžit i u vás?

Od: andrea1* odpovědí: 22 změna:

Tak konečně došlo i na jižní Čechy. Do rána napadalo, jak předpovídali meteorologové, 15 cm a pořád se sype. Nyní je už 20 cm. Auta téměř nejezdí, klouže to, nedá se rozjet po zastavení - protáčí se kola. Po ujetí pár metrů je zapadané zadní sklo, nic se nevidí. Prohrnovače jsem na silnici neviděla. Měla jsem jet odpoledne na kontrolu k lékaři, ale musím se přeobjednat.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Něco tu poletuje. Ale mohla sis to tam nechat, my jsme zatím zásobeni dost.

Začalo sněžit i u vás?

hodnocení

0x

Kde v tuto chvíli sněží (prší) lze zjistit zde: radar.meteopress.cz/...

martinaa*
hodnocení

0x

Znojmo, hustě sněží, krásné závěje, auta se po silnicích šinou velmi, velmi pomalu. Snad prvně za dlouho dobu jsem ráda, že mám rozflákané auto a jedu do práce busem, protože tohle bych nedala.

To muzu potvrtit, jsem take ve Znojme a snih se stale sype.

hodnocení

0x

Ano, takle vypadá standardní středoevropská zima.

Mám chalupu v Beskydech, je přístupná cca 3 km po místní komunikaci, a moji sousedé-domorodci považují za úplně normální, že se 3 měsíce v roce nejezdí po asfaltu ale po sněhu. To akorát my "měšťáci" se nad tím pozastavujeme.

uska*

Svatá pravda, bydlím na horách na samotě a nepřipadne mě divné, že asfalt na silnici uvidím teoreticky až na jaře při tání. Ale je tu krásně. . no jo, jak to zpívá Nohavica o kalamitě? ... 3 cm, u muzea 4 ...*smich*

hodnocení

0x

Most - pouze slabý poprašek a to jen místy *ee* a tak by se mi líbilo, kdyby napadl *hej*

hodnocení

0x

Tak to tady na netolicku je sněhu až až a prohrnovače tu jezdí :)

buss
hodnocení

0x

Když chci vědět co mne čeká, tak tady chmi.cz/...
protože centrální předpovědi se nedá věřit, a než se to sen dostane... V tomto prostoru vždy v zimě překvapení a katastrofa že v zimě padá sníh.

doplněno 17.01.13 19:55:

TV hlásí, že česko zapadává, no joo, ale u nás 0, protože tu není česko.

hodnocení

0x

U nás v Beskydech je už asi 2 týdny sních asi 20-30 cm cesty se nesolí neboť jsme v CHKO Beskydy*smich*, někdy je to na mašlu jak přes noc nasněží a ráno třeba jet do práce, ale na druhou stranu je tu krásně

ladaadal*
hodnocení

0x

U nás v Orlickejch teda nechumelí, ale něco málo už tady máme. Ono to tak bývá, že v půli ledna je venku sníh a zima. Kdo by to byl čekal?*smich*

ron*
hodnocení

0x

U nás - Olomouc - dnes ještě ani vločka, ani kapka.:)

Máme ale zbytky sněhu od pondělní chumelenice.

lidus*
hodnocení

0x

Brno-trocha tu nasněžená je ale dnes naštěstí bez nového sněhu, cesty uklizené a suché. Zastávám názor, že sněžit má jen na horách.

hodnocení

0x
Jak sleduji zprávy, tak Bratislava jako vždy problémy s dopravou kvůli pár centimetrům sněhu, na Spiši - Spišská Nová Ves spadlo okolo 30 cm, a na Východě - Košice nepatrné zbytky sněhu roztopené dvoudenním deštěm. Teď právě zalezlo sluníčko, tak 3 hodiny bylo nádherně. Jinak problémy s dopravou jsou všude stejné, jako v Československu...
doplněno 17.01.13 19:34: V Bratislavě ještě padá, zatim napadlo 20 cm...vypadá to ne na západní Slovensko, ale na zapadlé Slovensko... zatim mimo východního.

hodnocení

0x

Snezi a snezi. Dnes tu byl vyhlasen kalamitni stav, skoly tu maji byt zitra zavrene a pritelkyne jednoho kolegy dokonce v praci dostala instrukce, ze nemaji jit v patek do prace, ale maji pracovat z domova.

Snih byl dneska v praci cely den tema cislo 1.

Uz napadly dobre 4cm a neprestava. Do rana bude urcite minimalne 6-10cm.

Vlastne zhruba 3-4 palce. Jsem totiz v Anglii.

endyfrog*
hodnocení

0x

Tak takto to vypadalo ráno u nás

doplněno 17.01.13 23:16:

35cm a pade a pade a padá

Začalo sněžit i u vás? #2

hodnocení

0x

Takže sněhu tu máme v Budějicích až až, ale řenu Vám, projezdil jsem včera okresky a v Budějkách to je snad i horší. Silničáře jsem potkal od včera 2, jeden nehrnul a druhý defakto taky ne, protože po něm zůstávalo cca 15 cm sněhu (jel jsem steknou cestu cca 2 hoďky po sobě tak vim, že to bral přinejlepšim o pár cm. Cesty k parkovištím hrůza...asi čekají až to zmrzne a pak to bude lahůdka. Co dělají silničáři když je sníh?

Stavi snehulaky?

Axus: Taky možnost :)

endyfrog*

,Není čemu se divit u nás včera prohrnul traktor v púl jedné odpoledne a do rána púl páté ani noha a to padal až do 23.00tak nevím zda silničáři zaspaly nebo prostě zapoměly ale pokud bylo co řezat okolo silnice tak jich tam bylo dost

andrea1*
hodnocení

Co se to v Budějcích děje? Vždycky byly hlavní tahy do Budějovic tak nějak prohrnuté. Toto si nepamatuji.

Jo do Budějc to bude asi OK, já jezdil po okreskách tak nevim, ale Budějice, to je špatný. Co si pamatuji nával sněhu před pár lety tak teda makali silničáři líp...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]