Nejste přihlášen/a.
Tak konečně došlo i na jižní Čechy. Do rána napadalo, jak předpovídali meteorologové, 15 cm a pořád se sype. Nyní je už 20 cm. Auta téměř nejezdí, klouže to, nedá se rozjet po zastavení - protáčí se kola. Po ujetí pár metrů je zapadané zadní sklo, nic se nevidí. Prohrnovače jsem na silnici neviděla. Měla jsem jet odpoledne na kontrolu k lékaři, ale musím se přeobjednat.
Ano, takle vypadá standardní středoevropská zima.
Mám chalupu v Beskydech, je přístupná cca 3 km po místní komunikaci, a moji sousedé-domorodci považují za úplně normální, že se 3 měsíce v roce nejezdí po asfaltu ale po sněhu. To akorát my "měšťáci" se nad tím pozastavujeme.
Když chci vědět co mne čeká, tak tady chmi.cz/...
protože centrální předpovědi se nedá věřit, a než se to sen dostane... V tomto prostoru vždy v zimě překvapení a katastrofa že v zimě padá sníh.
TV hlásí, že česko zapadává, no joo, ale u nás 0, protože tu není česko.
Snezi a snezi. Dnes tu byl vyhlasen kalamitni stav, skoly tu maji byt zitra zavrene a pritelkyne jednoho kolegy dokonce v praci dostala instrukce, ze nemaji jit v patek do prace, ale maji pracovat z domova.
Snih byl dneska v praci cely den tema cislo 1.
Uz napadly dobre 4cm a neprestava. Do rana bude urcite minimalne 6-10cm.
Vlastne zhruba 3-4 palce. Jsem totiz v Anglii.
Takže sněhu tu máme v Budějicích až až, ale řenu Vám, projezdil jsem včera okresky a v Budějkách to je snad i horší. Silničáře jsem potkal od včera 2, jeden nehrnul a druhý defakto taky ne, protože po něm zůstávalo cca 15 cm sněhu (jel jsem steknou cestu cca 2 hoďky po sobě tak vim, že to bral přinejlepšim o pár cm. Cesty k parkovištím hrůza...asi čekají až to zmrzne a pak to bude lahůdka. Co dělají silničáři když je sníh?
,Není čemu se divit u nás včera prohrnul traktor v púl jedné odpoledne a do rána púl páté ani noha a to padal až do 23.00tak nevím zda silničáři zaspaly nebo prostě zapoměly ale pokud bylo co řezat okolo silnice tak jich tam bylo dost
Co se to v Budějcích děje? Vždycky byly hlavní tahy do Budějovic tak nějak prohrnuté. Toto si nepamatuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.