Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámý hmyz

Od: kohi odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, našel jsem v domě tento hmyz. Nemohl by mi někdo pomoci s identifikací? Mnohokrát děkuji

Neznámý hmyz

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horis*
hodnocení

4x

Je to pisivka řekl bych tak na 80%. Máme je taky - nic nebezpečného, pokud se nepřemnoží. Živí se převážně plísněmi a zbytky všeho. Vyskytují se na zdech a parapetech, kde je poněkud vlhčeji.

kohi
hodnocení

Aha. Asi máte pravdu. Hledal jsem obrázky pisivky a opravdu to vypadá úplně stejně. Děkuji za odpověď.

medwed*
hodnocení

0x

Vypadá to na breberku domácí ale jen tipuju...

ahasver4*
hodnocení

0x

Čerstvě vylíhlej šváb...

doplněno 07.02.12 22:45:

Nejsou si podobný?:)

Neznámý hmyz #2
kohi
hodnocení

Možná nějaký jiný druh. Rozhodně to není takhle bílé. A myslím si, že to není ani tak velké. To co jsem vyfotil je maximálně 1 milimetr velké. Lezlo to po zdi a nyšel jsem jich dohromady tak 5.

Neznámý hmyz #3

sisinka*
hodnocení

0x

dobry vecer,me napadlo,zda to neni dnes v panelaku velmi rozsireny mravenec Faraon.

petr123*
hodnocení

0x

Neporadím ti co to je, ale zkus to hodit do debaty na www.priroda.cz, kdysi jsem tam podobné dotazy taky řešil a vždy mi někdo pomohl. Je tam asi přece jen větší počet znalců hmyzu než tady ;)

pida007*
hodnocení

0x

JJ zeptej se tam ,ale tady ty co jsi nasel bych stejne radeji rozmackl, dokud jsi panem situace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]