Dobrý den, na ČT 2 mě zaujal dokument na pokračování o českých řekách, jmenuje se "Zpět k pramenům". Ukazuje nám různé české řeky, kde pramení a je plný nádherných přírodních záběrů. Citlivě v něm diváky provází pan Luděk Munzar. Dívám se každou sobotu a vždycky se moc těším.
Včera byl již 5. díl, jmenoval se Prameny vodáckých řek a pojednával o Berounce, Sázavě a Lužnici. A JÁ, PITOMEC, JSEM NA TO ZAPOMNĚLA A PROPÁSLA TO. Právě tu Sázavu bych byla moc ráda viděla, je to "moje" řeka.
Chtěla jsem se zeptat, zda bych tento dokument nenašla někde na netu, abych si ho mohla pustit. Některé filmy tam jsou. Ale nevím, zda právě tento a jak a kde bych ho měla hledat. Poradíte mi, jak na to? Předem děkuji všem rádcům i milovníkům českých řek. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.