Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tomáš velcl - domácí práce - plnění obálek

Od: elin13* odpovědí: 14 změna:

Hledám kontakty (emalily) na všechny, kteří se nechali napálit nabídkou p.Tomáše Vlecla - na manuální-prace.cz. Jde o plnění obálek. Nabídku se smlouvou a tzv.startovací sadou jste dostali po registraci a zaslání registračního poplatku cca 690 Kč a prací je shánění osobních údajů dalších naivních lidí, kteří také shání domácí práci (ti vám pošlou ofrankovanou a nadepsanou obálku, kdy do této obálky vložíte leták s nabídkou domácí práce, kterou kupodivu zprostředkovává p. Velcl a to za poslání sms v hodnotě 99Kč) - Tuto obálku by od Vás p. Velcl měl odkoupit cca za 4,90 - 5,90. Takže plnění obálek je zástěrka pro získávání osobních údajů na které se vztahuje zákon 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. TO VŠE ABY JSME SI TO NENECHALI LÍBIT A ZAČALI SE BRÁNIT PODVODNÍKŮM!

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"Elin", zadejte si "Tomáš Vencl" do zdejšího vyhledávače a vyjede Vám to diskuze, které zde na toto téma již proběhly. Tam nějaké info od podvedených najdete, než se třeba přihlásí někdo nový.

5o
hodnocení

0x

Člověk se nestačí divit,jak jsou někteří lidé naivní a nepoučitelní!

elin13*
hodnocení

No a možná taky bezradní, když se meromomocí snaží zajistit svou rodinu, že? On když je člověk opravdu zoufalý snaží se najít to stéblo kterého by se chytil.Jestli to byla narážka.

jozinec

A proč se tak značné procento evidovaných na ÚP, tak strašně bojí práce? Není jednodušší sbírat prázdné láhve a kovový šrot, než plnit obálky? Pravda, to první je náročnější na aktivitu.

elin13*
hodnocení

No s tím šrotem a lahvemi - záleží kde bydlíte, u nás na vsi fakt nic nenajdete, nehledě na to, že bych vás ráda viděla s kočárkem s mimčem a kárkou jak si dáte těch 7km do nejbližšího výkupu. (né každý má auto a s dětmi by se takováhle práce dala dělat). Já hledám, jen lidi, kteří nechtějí věci nechat jen tak být. A každého kdo má radu jak při MD (kdy pečujete o děti) přijít poctivě k penězům bez dalších vkladů, žádám o radu.

NESPOKOJEN - O NIC JSEM NEPŘIŠEL

Poctivou a slušně placenou domácí práci takřka neseženete. Je to něco jako fata morgána. Já vím o dvou: překladatelství a účetnictví. Ovšem je to pro určitou skupinku lidí, kteří toto ovládají. Jo a jedna známá paní "dělá" korálky.

Jinak narazíte na klikačky, MLM, maximálně prodej nějaké kosmetiky. Nikdy nevěřte plnění obálek, kompletaci propisek, rybářských mušek, šití bryndáků, plyšových hraček či třeba domácímu tisku dárkových papírů! Ano, i to už tady bylo. Dokonce i ruční vkládání sirek do krabiček!*ee* A NIKDY NEPOSÍLEJTE ŽÁDNÉ PENÍZE DOPŘEDU. Pokud sežene člověk práci, má právo na to, aby s ním sepsali smlouvu a veškeré ty náležitosti ZDARMA!

Pokud by se této rady drželi všichni ti naivové, kteří tady hořekují, podvodníci by splakali nad výdělkem. Ale protože je pitomá doba a peníze potřebuje každý, vždycky se najde nějaký ten trouba, který skočí na lep.

Stejné je to třeba s prášky na hubnutí, s vodičkami na růst vlasů, či krémy na růst a zpevnění poprsí. Pokud se člověk naučí odolávat podobným nesmyslným nabídkám, zbaví se řady problémů a rozčarování.*placni*Jaga.

buss
hodnocení

0x

dostali po registraci a zaslání registračního poplatku cca 690 Kč

třeba dělá výzkum, jak je to s IQ našeho obyvatelstva...
na podvod ale musí být dva...

elin13*
hodnocení

No a jak jste spokojeni s nabídkou a balíčkem?

hodnocení

0x

Před několika dny jsem ve své poště našla e-mail od TOMÁŠE, ač ho vůbec neznám :( jakmile jsem se letmo podívala na obsah textu ihned jsem ho zařadila mezi spamy *bum*

tvelcl*
hodnocení

0x
Naše firma nabízí možnost spolupráce a tím zajištění si příjmu navíc jednoduchou a časově nenáročnou samostatně výdělečnou činností, kterou lze vykonávat doma a to každé osobě starší 18-ti let. K této činnosti nabízíme podklady, služby a asistenci tak, aby případný spolupracovník mohl začít ihned. Vše je smluvně garantováno a zasíláno dle dodacích podmínek max. do 14-ti dnů, obvykle však obratem. Částka, kterou požadujeme, zahrnuje mimo zaslání podkladů a poskytnutí služeb i naši budoucí asistenci a je jednorázová. Nenabízíme žádnou práci ani se nikdo nestává našim zaměstnancem, jelikož se jedná o samostatně výdělečnou činnost a spolupráce mezi naší firmou a spolupracovníkem je formou výkupu získaných a naplněných obálek, které jsou opatřené známkou a nadepsané adresou zájemců o naše služby. Tyto obálky spolupracovník získá aktivní prezentací, jejíž forma závisí pouze na něm. Z dlouhodobých zkušeností však doporučujeme nejjednodušší a bezplatnou možnost – inzerce na internetu, popř. v novinách. Platíme za každou takto získanou obálku a odměny řádně vyplácíme jednou měsíčně dle smluvních podmínek. Spolupracovník není závislí na počtu následně uskutečněných objednávek z propagačního listu, poněvadž obdrží odměnu za každou dodanou obálku. Spolupracovník po zájemcích nepožaduje, nesmí, žádnou finanční částku. Celá činnost a systém je popsán na webových stránkách, kam je každý zájemce o spolupráci s naší firmou odkazován a kde je také jediný možný způsob, jak se registrovat a provést objednávku startovní sady. Na těchto stránkách je popsáno vše tak, jak následně probíhá a zájemce je povinen si tyto stránky řádně pročíst, včetně obchodních a dodacích podmínek, před tím, než provede a uhradí objednávku. Nelze vycházet pouze z textu inzerátu, který je stručný a navíc potenciální spolupracovníky neustále odkazuje na tyto webové stránky, kde je vše více specifikováno.

Spolupracovník nenabízí a ani nemůže dále nabízet stejnou činnost spolupráce (plnění obálek) a tím se nejedná o podvodný systém zvaný letadlo. Spolupracovník propaguje služby naší firmy, tedy informace a podklady k jednotlivým výdělečným činnostem, které zprostředkujeme a propagujeme dle smluvních podmínek zahraniční firmy, se kterou smluvně spolupracujeme. Aktivním spolupracovníkům je materiál k plnění dodáván pravidelně zcela zdarma dle potřeby.

Z naší strany je vše v pořádku, řádně zasíláno a poskytnuto přesně tak, abychom mohli zajistit bezproblémovou spolupráci. Pokud však někdo tvrdí něco jiného dopouští se trestného činu křivého obvinění a pomluvy dle zákona.

Získané ofrankované obálky nadepsané adresami zájemců jsou využity pouze k rozesílání naší nabídky, se kterou jsou zájemci seznámeni právě spolupracovníky v inzerátech apod., na základě jejich souhlasu. Adresy nejsou dále jakkoliv využity, evidovány či sdělovány žádné další osobě.

T.Velcl

dzordz*

Kecy v kleci.

Za co platíte odměny, za obálky? Jaké obálky? Mám sestavovat nějaké obálky a prodávat vám je? Co mám vlastně aktivně prezentovat, když nenabízíte práci ani nic dalšího, pouze vykypujete obálky? To mám na své vlastní náklady inzerovat váš výkup nadepsaných obálek a prodávat vám kontakty mých známých?

A co "..následně uskutečněných objednávek z propagačního listu"? Co to znamená, krom výplat odměn za obálky ještě navíc i prodáváte zboží, takže těch pár korun můžu hnedka otočit a nacpat vám je zpátky?

elin13*
hodnocení

tak sem proč nedáte na internetové stránky také text smlouvy, aby si ji každý mohl přečíst dřív než Vám pošle peníze.Vždyť každý by měl vidět smlouvu nebo alespoň návrh,dřív než po něm něco budete chtít. Aspoň ví přesně do čeho jde, když to tedy souhlasí s nabídkou na stránkách. A ještě jedna věc avízujete, že na případné dotazy odpovíte do 48 hodin , zvláštní několika lidem odpověď nepřišla ani po 2 týdnech.

jimana

Pane Vencl. V červenci jsem Vám zaplatila790 Kč, poslal jste mi 100 propagačních letáků. Podala jsem inzeráty na 15 inzertních serverech, přišlo mi jen 8 odpovědí. Tomuto říkáte výdělek? Lidé si na Vás stěžují, že jste podvodník, myslím si to taky. Těch 100 letáků i s poštovným určitě nestálo 790 Kč. Peníze mi nevrátíte. Naletěla jsem.

NESPOKOJEN - O NIC JSEM NEPŘIŠEL

Vítejte, paní, v řadách těch, kteří pomohli panu Velclovi k výdělku. Píšu do každého vlákna, jak to skutečně je, že nemá cenu něco posílat předem, ale je to marný *zed*, je to marný *zed*, je to marný *zed*.

Přiznávám, i sama jsem už několikrát odpověděla na "domácí práci", ale když jsem se dozvěděla, že nejdřív mám klopit peníze, hned jsem skončila. Když někde žádáte o práci NIKDY, OPRAVDU NIKDY, nesmíte dopředu platit. Za co? Smlouvu Vám vystaví zadarmo, Vy máte zájem si vydělat,nikoliv platit.

Ale pořád se najde ještě hodně lidí naivních až blbých. To se neurazte, třeba jste byla "jen" ta naivní. A chytne se pokaždé nějaký hejl. Přiznávám, kdybych na to měla žaludek, začnu "podnikat" jako Velcl a jsem vysmátá. Jenže to každý nedokáže, tahat peníze z lidí, kteří shánějí práci. Ale docela mě sejří, že jsem taková "měkkosrdcatá". Už jsem se mohla vozit v "bavoráku".

Za 790 korun jste si mohla pořídit pěkné zimní boty, místo Vás se v nich bude ohřívat pan Velcl. Ale komu není rady, tomu opravdu není pomoci.Lidé jsou jako ovce, nemá cenu tady varovat!*cert* Stejně si pokaždé udělají po svém. A pak hořekují. Nezlobte se, ale dobře Vám tak. Jedině takovou nepříjemnou zkušeností, za kterou zaplatí, se lidé naučí podobným podvodníkům nevěřit. Vy už určitě nenaletíte, za to dám krk, ale co ti ostatní troubové? Prostě, spálit se musí snad každý, pokud včas neodhalí, že platit předem = podvod. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]