Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezident vs režim v Kazachstánu

Od: totak® odpovědí: 35 změna:
Tak se nám ten náš Miloš zase projevuje v cizině. Zrovna vyjádřil souznění s polodiktátorským režimem v Kazachstánu. Teď už mu aby klesl ještě hloubš zbývá jen Bělorusko a severní Korea. .
Tak si říkám, jestli ona ta přímá volba prezidenta byl vůbec dobrý nápad?

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, těch nespokojených s volbou je asi více . Zdravím!

doplněno 24.11.14 13:05:

milancukrar - snad je to tím, že se tu (někteří) umí i zasmát. A jiní jenom pláčou a nadávají.

A vše poměřují jenom přes svou peněženku a plné bříško (bez ohledu na nějaké ideály, vize a směřování společnosti do budoucnosti). Pak to je tak, že nejede prezident na státní návštěvu, ale parta kapitánu průmyslu si vyjede dělat kšefty a pana prezidenta si vezmou jako maskota.

doplněno 24.11.14 13:10:

Už se těším na dobu, kdy pan prezident přestane prudit a začne společnost konečně sjednocovat, což nám přeci sliboval.

Bene, zdravím, na co ti češi nepřijdou...

belkvl*
hodnocení

0x

Vadí vam to? Hleda uplatneni pro ztraceny trh v rusku? Co by jste chtel aby byl zalezli v vneci prdeli az po kotniky?

Co by jste chtel aby byl zalezli v vneci prdeli az po kotniky
ne nechtěli, ale proč jim tam leze...

belkvl*

Takze ma zmenit prdel jako ostatni statnici? Svet neni cernobily ...

Ne nemá měnit p..., nemá lézt nikomu do p...

A spoustu věcí nemá dělat, a některé které nedělá by zase měl dělat.

belkvl*

Jake veci dela blbe? Na to co nejsme zvykly? Ze plave protiproudu reky?

janplinto*

Diskutovat lze i slušně. Chováte se jako nějaký příslušník pražské Schwarzenbergovy lumpenkavárny. *stop*

majsterjoe*

Je faktem ze Zeman dela neco jinak, nez je nas system zvykly. Je to ale problem?

belkvl*

asi je kdyz tolik lidi vadi... a ze je sprosty? Kolik nasich poslancu mluvi do televize sporoste ci v poslanecke smenovne? To nam nevadi?

Vám nevadí že je sprostý a že mluví na veřejnosti, jako nikdo jiný? Že uráží ty, co s ním nesouhlasí? Já s Vámi taky nesouhlasím, ale sdělím Vám to bez urážek a slušně, páč nemám důvod druhého urážet. A to jsem jen malý čecháček..

janplinto*
hodnocení

0x
Jděte už s tím Vopěnkou k šípku.:-P

bambula*
hodnocení

0x

Mě byl sympatický Venca slibotechna co provedl amnestii na vrahy, kteří poté zamordovali několik ovčanů, poté jsem obdivoval Vencu neviditelná ruka trhu, šlohnul tužku, co provedl amnestii pro zloděje, a nemohu přenést že není na hradě spící panna, a tenhle president co si dovolil pomlouvat ruské poctivé děvušky, říci pravdu o banderovcích, neb amících nemohu skousnout ani nemohu spát a i pes puňta vyje

hodnocení

Musím přiznat Bambulo, že jsem tvůj příspěvek nepochopil. Buď si sedím na vedení, nebo za tím bude úbytek mozkové kůry po bujaré víkendové oslavě. Každopádně se mi zdá že Miloš slonvporcelánu Zemanovič. Stihl za poslední měsíc udělat v politice tolik kiksů, že mu i Boris notoricus Jelcin, se kterým Miloše svět porovnává, musí závidět
doplněno 24.11.14 14:03: Junkers . . . Nebylo těch konspiračních teorií o tom, jak za vším stojí zlotřilá síájéj už dost?
janplinto*

Co máš proti poctivým ruským děvuškám? Vždyť jsou to disidentky!

junkers*
hodnocení

0x

totak je zjevně placen americkou ambasádou. Od diktátorů z Washingtonu dostal za úkol vyvolávat protiruské nálady, ať může český "šmejdan" začít.

totak je zjevně placen americkou ambasádou

Junkers, to víte nebo to je jen plácnutí?

cabas*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys clayman 24. 11. 2014 15:52:30
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

a jdeme do urážek těm, s kterým nesouhlasím...

trochu tim slepičím mozkem pochopil ... pak je jasné, že se musí pan Zeman chválit za sprosté slova...

doplněno 24.11.14 16:06:

já nežaloval,

belkvl*

on ani ten spac neni dvakrat slusny :)

hodnocení

A nebyl náhodou Miloš předsedou vlády a šéfem jedné z největších politických stran když ti dva o kterých mluvíš rozkrádali republiku? A že proti tomu něco nedělal už tenkrát? Na to měl dost silnou pozici. Sám tvrdí že pravomoce našeho prezidenta z dělají z té funkce zbytečnou figurku. Proto z toho ale nemusí dělat klauna kterému se půl evropy směje a druhá půlka nevěřícně kroutí hlavou.

lidus*
hodnocení

0x

Ze západního světa už nám sem svůj aušus navozily, (naneštěstí stále mají co vozit) nic od nás neberou, dík pánům (nechci jmenovat a o mrtvých jen dobře) jsme svůj vydělávající zbrojní průmysl zlikvidovali aby trhy mohli obsadit hlavně USA (i jiné výdělečné fabriky), prodaly se za korunu pro stát a za miliardu pro někoho. Naše možnost je vyvážet právě do těchto zemí i když se to spoustě lidí nelíbí. Celé je to špatně, před 89 bylo vše dobré ze SSSR (a bylo po tom h...o), po 89 je všecko nejlepší z USA ( a je po tom h...o). Klid a mír na této Zemi bude až nastoupí osvícený diktátor (sázím na to, že bude z jiné planety).

Přímá volba prezidenta byl nesmysl a super podvod na lidi, co si mysleli a myslí, že někoho volí právě oni samy.

zwiki*
hodnocení

0x

totak-Když tomu nerozumíš tak buď ticho.Prezident dělá jen dobré kroky pro ekonomiku ČR.Od USA nemůžeme čekat zázraky a nic dobrého nám nenabízejí.Jsme rádi,že prezident je iniciativní a chce pro ekonomiku a naše podnikatele a firmy jen to nejlepší.

doplněno 24.11.14 14:38:

ticho -oprava- nelhat

zwiki, proč by měl být totak ticho, copak nemůže mít jiný názor než vy?

host*
hodnocení

0x

A co letadlo plné českých podnikatelů a výrobců, kteří s prezidentem jedou hledat možnosti prodávat své výrobky, obchodovat, a dát českým zaměstnancům práci, výdělek. To bylo i na předchozích obchodních jednáních v dalších zemích, kde se přímo uzavíraly kontrakty nebo předběžné ochodní kontakty a možnosti odbytu našich českých výrobků na trzích, kde jsou i ostatní velcí hráči výroby a obchodu. Nejsme sami, kdo hledá odbytiště, trhy, možnost prodávat a vydělávat, dělají to všechny země.

hoste, to je přeci v pořádku, to mu snad nikdy nevyčítá..

ale podobné se dělo za všech prezidentů.

obdobně se dělo za všech prezidentů? - likvidace zbrojního průmyslu, likvidace cukrovarnické velmoci, atd...nebylo to náhodou za Havla?

petr02
hodnocení

0x

No můžeme podepisovat petice, demonstrovat, ale jinak nám nezbývá nic jiného, než čekat.
zemancountdown.cz/...

Petře ano, musíme čekat, páč pan Zeman byl právoplatně demokraticky zvolen.

sanyo*

No teda, já se snad picnu Milane, takou horlivou diskusi, co tady předvádíte - to jsem ve vaši domáci sekci - rady kutilům a stavebníkům, nezažil. Nechte to být..., Zemanovi stejně neuškodíte - podívejte se na internet a poznáte, jak to je.. Se vám teda divím ! Nese.me se moc do politiky, nebo nám z toho .ebne...*cteni*

kolego sanyo, já ale nemám zájem škodit panu prezidentovi, ani žádnému jinému člověku.

Právě že sleduji co se děje i mimo internet a mám i svůj názor.

Děkuji

sanyo*

ano, pane..

buss
hodnocení

0x

Tak se rozmyslete, buď politika, nebo ekonomika. Na politiku dojedeme, ne? A tu tam neovlivníme, obchodovat s nimi budou vesele jiní a utřem zadek.

hodnocení

0x

A co je špatného na diktátorských režimech? Kam by američané vozili své otroky na mučení?

Tohohle se Kazachstán neúčastnil, takže proto je špatný?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]