Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The British National Lottery

Od: jirkamatousek® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den dostal jsem email od této společnosti psaný lámanou češtinou o tom jak jsem vyhrál nějakou parcelu v hodnotě 1000000 liber.Odepsal jsem protože za to nic nedám ale po 3 emailech mi přišla odpověď od kurýrní společnosti abych zaplatil za dodání výhry tedy aspoň tak jsem to pochopil.No a otázka zní zná někdo tuto společnost?The British National Lottery
P O Box 1010
3b Olympic Way, Sefton Business Park,
Aintree, Liverpool , L30 1RD
(Customer Services)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím že žádná taková společnost ani není. Je to jen jeden z dalších podvodů na lidi, jak z nich dostat peníze. V případě, že pošleš peníze, už se ti nikdy neozvou :)

hodnocení

To si také myslím ale co kdyby*smich*

Žádné kdyby není. Neby ty jsi se snad do nějaké zahraniční soutěže registroval?

sokol*
hodnocení

0x

Já už jsem jich několik takových vyhodil. Jiří, už jen ta formulace, výhrál jsi, tak zaplať ...*zed*. ;).

honzis*
hodnocení

0x

*smich*Che tak to už jsme výherci dva *smich**pivo*

trossau*

podobny e-mail jsem dostal take. odepsal jsem jim, ze se teto vyhry zrikam ve prospech kralovske rodiny velke britanie. ti nejpotrebnejsi, bohuzel takove stesti nemaji, tak my, kteri nevime co s penezi jim preci musime pomahat...

wojta
hodnocení

0x

taky jsem odpověděl, a už jsem si přečel, že by po mě mohli chtít peníze...kolik to tak dělá? já podám trestní oznámení, jako podvod na více lidech...

napište mi na icq 464664573 neba wojta@newsportal.cz

hodnocení

0x

Doporučuji podívat se sem: hoax.cz/...
Pokud máte pochyby o ragulernosti došlé zprávy, hledejte zde: hoax.cz/...

kamarad11
hodnocení

0x

Tak jsem jim na to taky odpověděl a ted po mě chtějí zaplatit 300liber aby mi poslaly dokumenty s šekem byly tam tři možnosti to jest 420 liber pak 400 liber a nakonec 300liber a je to pan

lordfeit
hodnocení

0x

Zdravim,také mi přišla výhra,že jsem vyhrál v loterii 750.000liber.Ale mě to nedalo a chtěl jsem si to nějak ověřit a zjištil jsem,že žádná taková banka neexistuje.Ještě jsem obdržel číslo letenky,která má prý zásluhu za mojí výhru,ale já jsem nikdy v životě v letadle neseděl.Akorát nás tahaj za nos a prachy z kapsy..*cert*

dusatka*
hodnocení

0x

Odepisovat na takové e-maily je chyba, protože tím ukazujete odesilateli, že vaše adresa je aktivní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]