Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Margot - perníková

Od: clayman® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
klasická nebo ananasová mi chutná, s rozinkami to šlo, ale perníková je fakt hnusná. Co vy na to? :)

Margot - perníková

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

V životě jsem žádnou nejedla, vzpomínám si, že ta klasická se strouhala do nějakého cukroví co se dělalo bez pečení.

hahanaj*
hodnocení

0x

kupuji si jen klasiku..tu miluju , ty různé příchutě navoněné mě ještě nikdy nezlákaly ke koupi.

hodnocení

0x

:-D Margotku si koupím vždycky takovou, jakou mají v akci. Ta perníková, ta ve mně vůbec nebudí důvěru. Dobrá, vyhnu se jí. ;)

flip
hodnocení

0x

Mě chutná Margot Artemis :) perníková mi tedy moc nejela.. :)

bomba*
hodnocení

0x

Zbytečnej sezonní trhák. Před vánocema perníková, v květnu třešňová na popdzim třeba s příchutí dýně a šípku.

Jim klasiku, tak jak jí znám a stačí mi to.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Klasickou můžu a občas neodolám. Jinou jsem nikdy neměl. Dneska mají snad všichni výrobci tendenci nacpat cokoli do čehokoli, ale klasika je prostě klasika. Pokud se tedy jen tak netváří.

A ještě k těm Margotkám, pošli vzorky a já se přemůžu a ochutnám. *hi*

hodnocení

0x

Ještě štěstí, že to vymysleli až teď...jinak naše vnoučata přišla o pěknou pohádku.

Inovace sortimentu:

čarodějnice: "Kdopak mi to tu loupe můj perníček?"

Jeníček: "To je jen větříček, to jen větříček! ..."

Mařenka: "No herrgott, zase margot! Honzíčku, nemá tam ta bába jinou příchuť?! třeba perník či marišku?"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]