Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, jmenuji se Vojta Klor a je mi 16 let. Doma je nuda. Mám naštíplou levou ruku a oteklé koleno. Ven nemůžu to bych se asi víc rozbil a nic mě nebaví. Mám špatnou náladu. Na facebooku mi nikdo nepíše a počítač taky jednou omrzí. Co takovému člověku poradíte?
V první řadě dohnat to, na co za normálních okolností nemám čas! A možná by stálo za to pokusit více využít možností internetu, když už teda opravdu není co dělat... ![]()
zkus se chvíli věnovat studiu, chvíli hrát hry, stáhnout si nový seriál... Pokud jsi nějaký z těchto neviděl tak můžu doporučit: Přátelé, Červený Trpaslík, Jmenuju se Earl, Scrubs, How I Met Your Mother, Big Bang Theory, Top Gear...
To jsou seriály, které mi zkrátily hodně dlouhých chvil a vždycky jsem se bavil
nebo co třeba něco vyrábět? ikdyž to asi s naštípnutou rukou půjde těžko.
Jednou rukou se psát dá.
Napište mail - dopis, babičce a dědovi, ne jen Ahoj babi a dědo, jak se máte?
Můžete jim napsat vše o úrazu, jaké máte starosti, napište jim, že je máte rád, prostě všechno, co normálně jako mladý muž, jim neřeknete.
Máte ještě další příbuzné, na které v hektickém životě, není čas? Napište jim. Budete se divit, co způsobíte.
Když se vám nebude chtít psát, najděte si na internetu, nějakou knížku a můžete číst.
Knihy. Čtení. :o) Pokud knihy nemáte, není to výmluva a) můžete někoho požádat, aby vám knihu půjčil/koupil a donesl/půjčil v knihovně a nebo prostě najdete nějakou na internetu :o)
Čtení bylo to nejlepší na tom, že jsem měla v dětství a teenagerských letech slabou imunitu a často byla nemocná.
doplněno 11.02.12 04:12:A jsou i knihy, za které se nemusí stydět ani ten nejtvrdší šestnáctiletý kluk! Napadá mě třeba Klub rváčů od Chucka Palahniuka. Možná jsi viděl film, kniha je ale ještě větší nářez. A přitom inteligentní. Nebo 1984 od Orwella.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.