Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaujatost policie

Od: fenixj* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den mam docela problem s policii. Jednoho dne jsem zapadl autem na polní cestě nedaleko arealu kde jsou prac. stroje. Jelikož jsem neměl jak auto vyprostit nechal jsem ho tam a šel domu. Druhý den pro mě přijela policie a vzala k výslechu kde sem se dozvěděl že ze strojů v tom arealu někdo odčerpal naftu. Tak mi to chtěli vše přišit bohužel ale neměli proti mě žádnej důkaz.Tím sem je zřejmě naštval a také od té doby zažívám hotové peklo. Zhruba obdem mě zastavují policajti a kompletně kontrolují celé auto (mám roomstra dva měsíce starého) prostě jakmile mě vydí okamžitě mě staví. Hlavně když mám odpolední směnu tak někde čekaj hned mě staví prí protože jezdím po nocích. Tato buzerace již trvá dva měsíce. Včera jedu z práce po desatej večer. Přijedu do města jeli proti mě okamžitě otočka přes ručku a majáky. Bohužel mě již rupli nervi tak jsem jim odmítl testy na alkohol i na drogy a co koli snima řešit napsal jsem si služ čísla a oni mi dali podepsat papír o tom že vše odmítam pak mě nechali ojet. Prosím o radu kde si můžu na ně stěžovat a co stím mohu udělat. Děkuji Šrůt

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

koudalak*
hodnocení

0x

Teda člověče, jestli je to pravda co říkáte, tak je to mazec!

1.chyba byla že jste jim odmítnul - zvlášt testy... a ještě jste jim něco podepsal.

2. Fofrem si nastudujte www.dfens-cz.com dá se tam najít dost návodů jak se fízlům bránit. Samozřejmě si začněte vozit kameru a všechny kontroly si natáčejte, potřebujete mít důkaz, že vás takhle šikanujou. Oni do výkazu napíšou "kafe aralka" a místo toho vás buzerujou.

3. kontaktujte právníka

cyril*
hodnocení

0x

Já bych to nevyděl tak tvrdě. Má to i své výhody - když se něco semele, tak máte policii hned po ruce.

des*

Cyrile,nedá mi to,ale dáváte té češčiňě na prdel.Vydím to spíš měkce.

cyril*

Možná (ale neručím za to) by Vám to dalo, kdyby jste si pozorně pročetl prvotní dotaz. ;)

pt®

Ježkovy oči, Cyrile, to je zase rada.

cyril*

Kterou máte na mysli?

buss
hodnocení

0x

Zajisté si můžete stěžovat, k nadřízenému, inspekci. A lze to nějak dokázat?

hodnocení

0x

podejte stížnost na inspekci ministerstva vnitra
aplikace.mvcr.cz/...

je dobrý mít po ruce náký důkaz -nahrávka z diktafonu video s telefonu svědek atd

pokaždý co by mě stavěli bych po nich chtěl služební čísla a ofotil bych si i značku služebního vozu jinak bych se nebránil a usměvem se podrobil prohlídce to že ste odmítl testy na alkohol a drogy a ještě jim to podepsal je malér to vás dostali pude to na přestupkový a tam se stim moc asi párat nebudou *zed*

lidovyzastupcecz*
hodnocení

0x

Vaše situace je naprosto jasná. Svým jednáním jste právě přišel o řidičské oprávnění, od okamžiku odmítnutí už nezáleží, zda jste řídil pod vlivem či nikoliv. Případné prokázání toho, že jste byl policisty šikanován, na tom nic nezmění. Vaší poslední nadějí je pouze okolnost, že policisté možná Váš případ nepředali dál, ale snažili se Vás pouze zastrašit. Nedodrželi totiž služební postup, ihned po odmítnutí Vám měl být odebrán řidičský průkaz a zakázána další jízda do rozhodnutí o přestupku. Při odmítnutí se postupuje stejně jako kdyby jste byl pod vlivem atd. s jediným rozdílem, že nejste vystaven nebezpečí trestního stíhání. V dalším Vám ostatní radí dobře, neni co dodat. lidovyzastupce-cz.webnode/...

1jara*
hodnocení

0x

Policisté nejsou proti Vám zaujatí, ale vaše auto bylo na místě činu, jste v podezření z krádeže. Chrániči mají chránit majetek, promiňte ale co jste dělal na polní cestě, snad to nebylo ještě v noci! Parádně jste si naběhl.

doplněno 12.02.12 16:38:

Snad jste se poučil, to není buzerace ale prevence!

policisté mají chránit ne buzerovat *cert*a co je komu do toho co sem dělal na polní cestě já mám třeba polní cesty v oblibě zvlášt když vedle mě sedí hezká ženská *hi*

nick*
hodnocení

0x

ja bych začal tím,že bych si opsal jejich čísla,upozornit je a poté navštivit jejich nadřizené a vše jim zdělit...nejlepši obrana je protiůtok,jestli že jste opravdu nic neudělat tak se namate čeho bát...fízl nefízl,nebát se*cert* ...

lui*

Dobře si to sesumírovat, a jít si na jejich postup stěžovat. Možná jejich velitel z jejich jednání vyčte daleko víc pochybení, než si myslíte. On na rozdíl od Vás ví perfektně, jaký měl být jejich postup a jaká měli práva a povinosti při zásahu. Nebojte se. I kdyby to zahráli do ztracena, tak možná po straně dostanou pěknej "kartáč" od velitele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]