Potřebuji vaši pomoc, chtěla bych si opravit trhliny v místnosti. Neustále mi padá omítka. Potřebovala bych poradit, jak ty trhliny zacelit. Za odpověď předem děkuji.
Ahoj andilek,spáru navlhčit a sádrou přilepit na spáru gázu.Nebo prodávají akrylátový tmel,kterým se spáry vyplní.A na třetí nejlepší radu počkej od al bundy.Hodně zdraví v novém roce.
al bunda*
Děkuji pane kolego
výborný na spáry a praskliny ve zdi je tmel Devoskyt - stavebniny, baumarkty. Je pružný a výborně se aplikuje. Je brousitelný a přetíratelný. Zatím jsem nepotkal nic, co by mě pro tento účel oslovilo více. (Tím nechci říci, že nic lepšího neexistuje.)
trochu to špachtlí odlechči, co se uvolní po lehčím přítlaku stejně by spadlo, po té namíchej dle potřeby HobiKit prodává maďarská společnost JUB, v Hornbachu a podobných obchodech to mají taky, 15kg pytel, do rozumné vrstvy 2 cm maximálně 5 cm (třeba díra po lustru) lze brousit, obdoba německého Uniflotu, ale za zlomek ceny, trhlinu na stromě přebrousit, přelepit širokou hnědou izolační páskou, na pásku armovací mřížku (izolací páska a mřížka nikdy nepřilnou takže to bude po sobě klouzat) a ikdyž se prasklina bude o mm ročně rozšiřovat nebude prasklina hned vidět, Hobikit ve větších vrstvách schne až 20 dny, další vrstvy nebo nátěr až po úplném vyschnutí Hobikitu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.