Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neodepisuje mi

Od: lool odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám otázku..

Potkala jsem jednoho kluka (14 let) znám ho asi už 4 roky a nedávno jsem se do něj zamilovala..

Psali jsme si každej den a když jsme se viděli tak jsme se normálně bavili a smáli se na sebe:)

a takhle to šlo 4 měsíce až do pondělí... prostě přestal z ničeho nic psát... je online a zobrazil si to... mám pocit že si mě zablokoval.. :( nevíte co se mohlo stát?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Asi ho to začalo unavovat každý den psát... Holky to mají trošku jinak, píšou většinou rády, kluci neeeeee.

hodnocení

0x

Není tam varianta "Umřel" - takže nehlasuju..

Na PC může být automatické spuštění skype nebo facebook... nevím, kde vidíte stav On-line...

iz*
hodnocení

0x

Musíš se zeptat jeho, mu ho neznáme. Ale myslím, že tě nezablokoval, to bys jej na FB neviděla vůbec.

asd*
hodnocení

0x

Zajdi za nim a zeptej se jeho.

Mmch. zamilovala jsi se do něj nebo do počítače?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]