Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acai berry slim

Od: divisacek odpovědí: 4 změna:

ahoj lidicky,merim 169 a vazim 71 kg,takze jsem docela pekne oplacana mamina*hi*vcera jsem si objednala acai berry slim a zitra mi prijdou,za 274kacek.Tak jsem zvedava na ucinky,snd pomuzou,..zkousela jsem lipoxal extreme,ten sice pomahal ale byli po nem strasny muka..i kdyz jsem si ho davala po vydatřne snidani,tak jsem se svijela v silenych krecich,zimnice,na omdleni,no myslela jsem ze me odvezou...uz nikdy vic,tak jsem zvedava na ucinky acai berry slim,je pry lepsi nez-li acai berry thin.pakk napisu vysledky...baculky drzte palce*smich*i ja vam papapa divisacek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

O acai jsem už slyšela, tak si počkám na Vaše výsledky.:) Ale nebylo by lepší vykašlat se na takový hnus jako nějaký Lipoxal a víc se hýbat?

hankauk*
hodnocení

0x

Divisacku, ach jo... Výška a váha - máte dobrý BMI. Já mám o cenťák míň a když jsem vážila 65kg, připadala jsem si tlustá. Dneska bych se vznášela radostí za takovou váhu. Ovšem dneska mám tak o dvě kila víc než vy a jsem spokojená taky. Prostě v určitém věku člověk nabere a nejde to dolů tak rychle/vůbec. Mění se metabolismus a tělo funguje jinak. Určitě nejste oplácaná mamina a když, tak v mezích, které naopak podtrhnou vaši ženskost. Takže se radujte z těla, které máte! Dle mého názoru je naprosto v pořádku.*slunce*

A na akai jsem zvědavá. Tady se dá taky koupit, ovšem ty zaručeně hubnoucí acai jsou navázány na prostředek, po kterém chodíte na mísu dost vydatně. A v momentě, kdy doberete měsíční dávku, tak vám pošlou další a chtějí za to další nehorázné peníze... Takže bych řekla, že to takový trhák asi nebude. *ee*

divisacek
hodnocení

vazne senecitim hubena,nebo ve forme,cvicim tri krat tydneamam i dost fizicky narocnou praci,a kila dolu nejdou..acai pry zrychlujemetabolismus a kamaradkapo nem krasne hubne a zadne vedlejsi ucinky.neik kde jsislysela ze automaticky posilaj dalsi baleni a to asi zalezi na dodavateli,ale nehorazny penizeto zaky nestoji kdyz vis kde nakupovat me acai berry vyjde na 274 kc:) a zas to nenitolik abych to nezkusila ne?jinak ten lipoxalbylvazne driak...dneska cekam na postu az mi acai dorazi.budu informovat

hodnocení

0x

Udivuje mě to, kolik lidí stojí u lednic s jogurty a vlastně vším zbožím a pečlivě studují složení jídla, které si chtějí koupit. Každý zlomek gramu, každý kousíček něčeho, každé množství čehosi. Jak potom všichni diskutují o škodlivosti něčeho, v sebemenším množství. Křičí fůůůj na něco, o jehož účinku a dopadu ví příliš málo.*blee*. A pak jdou do lékárny, vyhází z peněženky spoustu peněz na něco, o čem nemají ani šajna co obsahuje. Vlasně mají, podle toho, co bylo na tom pěkném obrázku, v té reklamě, kde byli vyobrazeni krásní, šťastní, štíhlí lidé, kteří jakoby překypovali zdravím. Upravení v pc ještě před tiskem, nafilmováním. A vůbec nemají strach, že je může poškodit tak zvaný potravinový doplněk. Potravinový doplněk, který vytvořil někdo v bílém plášti. Ten, co se tak pěkně usmívá z obrázku. *cert*Hmhm, podivné!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]