Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi žárlivost

Od: tv* odpovědí: 7 změna:

Dorý den tento dopis je spíše pro uživatelku martinaa,před česem jsme si psali o mém partnerovi a jeho vztahu k bývalé,už to vše vyšlo najevo,udělal více méně to samé co já,otevřel můj facebook a přečetl si co jsme si psali s mou kamarádkou,která řeší stejné problémy jako já s dětmi,nastala velká hádka,řekl mi,že to že psal té bývalé byl skrat v danou chvíli,co se týká dětí,tak vše se snažil nějak omluvit a hledat důvod,proč se jeho dcera tak zachovala,takže z toho vyplynulo,ke všemu měla nějaký důvod,hlavně že to byla její obrana proti naschválům mojí dcery,ať jsem říkala co koliv,tak stejně to skončilo tak,že ona je nevinná a moje dcera je zmetek,a k té bývalé,mi řekl že v tu chíli mu ona napsal k narozeninám,tak jí to řekl,ale co ty další vzkazy?(říkal jí úpně vše)a jejich plánované kafe?na to už moc argumentů neměl,nevěděl jak to okecat,nakonec jsme to urovnali s tím,že mi slíbil,že jí už bude ignorovat a vymaže ze života,ale moc tomu nevěřím,protože si v té doběpsal ještě z nějakou jeho kolegyní v azbuce,ona je odněkud z Litvy,ale bylo to takové nevinné,ale mě to přesto nedalo a podívala jsem se jěště jednou do telefonu,(ale už bez výčitek,protože jsem zjistila,že on se snaží stále dostávat do mého facebooku,ale já si už změnila heslo), a tuhle ženu má pod jménem Roman a ptáse jí na kterém pokoji je a jestli za ní má přijít až tam bude sama a dokončil to slovem líbám tě,(to rozhodně není nevinné a přátelské)takže moje city a snaha vše urovnat jsou fuč,takle se nedá ani věřit tomu,že vymazal tu předtím ze života,přitom po té hádce se zbalil odešel domů a po rozhovoru s jeho maminou se druhý den vrátil jako by nic,vylezlo z něho,že je semnou protože jsem skromná a s penězi co mi dává na domácnot by ho jiná vykopla,takže jsem na váškách,zřejmě to ukončím,teď mám těžké období(potřebuji vyřešit nějaké věci),tak to chvilku vydržím a nechám tak jak to je,ale pak si popovídáme a podle toho jak zareaguje,tak se rozhodnu,mějte se fajn

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vaska*
hodnocení

0x
To je nejdelší věta, jakou jdem kdy četl. A nepochopil.
tv*
hodnocení

to neřešte,osoba pro kterou to je, ví o co jde

ladinpraha*
hodnocení

0x

Napiš Martině vnitřní poštou.

tv*
hodnocení

děkuji za radu,ni jsem si nevšimla,že tu něco takového je,díky

hodnocení

0x

Pokud je váš jak říkáte dopis pro uživatele "martinaa,"tak jste jí to měla napsat do vnitřní pošty,co my s tím?:D

tv*
hodnocení

pardon,že jsem si dovolila něco nevědět,*zed*

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, Tv, jsem ráda, že Vás tu opět vidím. Bohužel ale koukám, že k dobrému se to neposunulo, spíše k horšímu. Na kecy typu "psal jsem ve zkratu, to není, jak to vypadá" nevěřte, to jsou už provařené lži.

Toho Vašeho milého bych doma nechtěla ani zadarmo. Z prvé Vám lže (sice se nemá lézt do telefonu, ale já také odhalila nevěru bývalého takto a lepší, než kdyby mě ještě rok tahal za nos), pokud hledá nějakou kamarádku na pokoji a líbá ji, tak je to snad jasné. Bohužel.

Za druhé bude vždy protěžovat vlastní dceru, ať ta udělá cokoli. Vaši ale rád nemá a přitom chce, abyste se chovala stejně, jako on. Nečekala bych, až mému dítěti začne ubližovat jiné rozmazlené děcko.

Za třetí Vám leze do soukromí - což Vy jemu sice taky, takže oba dva děláte špatně, ale pokud se Vám neustále snaží dostat na FB a číst Vám soukromé zprávy, tak s člověkem, co Vám neustále kontroluje soukromí, se žít nedá. Dneska lete na FB, zítra do telefonu, pozítří Vám zakáže vídat se s kamarádkou atd. To je ubohé.

No a jako poslední mě dojala věta "je se mnou, protože jsem skromná a jiná by ho vykopla." Hm, to je mi láska... a ještě bych řekla, že tuto větu mu na 99% doma řekla maminka. Jo, chlapče, té se drž, jiná by tě nechtěla. Takže Vy doma perete, žehlíte, vaříte, uklízíte a jste skromná - na to jste dobrá. Zatímco k jiné chodí na pokoj.

Tv, kdy už ho kopnete do zadku a počkáte si na chlapa, pro kterého budete i s dcerkou ne skromná, ale perfektní a milující ženská?:) Nezahazujte léta s buranem, co si Vás nezaslouží, nemá rád Vaše dítě atd atd atd. Zbytek už byl řečený:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]