Nejste přihlášen/a.
Kolik kg se da zhubnout za tri dny bez jakehokoliv prijmu potravy?
PS: Nehodlam timhle zpusobem hubnout, ale kamoska tvrdi, ze tri dny vubec nejedla, jen pila vodu a obcas si do ni pridala sirup a zhubla 5kg !?
Tak omyl... ne, ze nejedla vubec. Jedla pouze ovoce a zeleninu to v 9.00, 12.00, 15.00 a 18.00 - nejaky fullyraw zpusob, ci co.
Raw food je teď velká móda ve stravování. Přinesla to sem zakladatelka firmy, která tu vyrábí předraženou sušenou zeleninu. Zúčastnila jsem se raw festivalu v Běchovicích a nestačila jsem zírat. V podstatě prodejní festival, kde hlavní atrakcí byl prodej této firmy, na pozemcích firmy, vstupné skoro 300, pytlíček sušené zeleniny za horentní peníze. Pár jsem si jich koupila a už dlouho mi nebylo tak špatně, jako večer po těhle hodech. Pak nás paní přesvědčovala, že když budeme jíst květiny z louky a správně dýchat, bude to super. Jiná prodávala banány, které byly 3x tak drahé, ale zaručeně raw čerstvé, podle ní, ty z obchodu totiž nejsou raw atd. Pak tam nasupená Nela Boudová prezentovala nějaký raw dort, zacvičili raw cvičenci a večer byl raw ohňostroj. Ale ten už jsem neviděla, protože se mi začaly dělat mžitky před očima a spěšnými přískoky jsem se zrychleně odebrala na domácí toaletu.
Poučné je i forum k raw stravě na facebooku. Myslela jsem, že si oživím jídelníček nějakými recepty na zdravou stravu, ale každý tam tlačil akorát zeleninové a ovocné šťávy a když tam radili otcovi, který měl syna s diabetes, aby mu vysadil inzulin, že hlavně musí věřit a stravovat se raw, musela jsem odejít.
Hodně lidí se tam vypracovalo k orthorexii, stravovací poruše, charakterizované posedlostí jíst zdravě. Mnoho tam mělo zdravotní problémy z této stravy.
Ano, možné to je, základní je úbytek váhy vody a odpadu v těle, takže se zbavila obsahu střev, což může být i 2 kg, dál se evidetně brutálně odvodnila, další 2kg, a ten poslední kg má zřejmě, jak už zde taky zaznělo, ze svalů. Shozený tuk žádný.
Kolik jí ubylo cm v pase, přes boky? Při hubnutí jako takovém není důežitá váha, ale míry. Každý, kdo začne makat, aby shodil, tak váhu nabere - ale svaly, zatímco centimetry se budou zlepšovat. Každý, kdo přestane jíst, aby shodil, shodí nejdříve vodu, pak svaly, pak i všechny důležité živiny včetně tuků. Posledním stadiem bývá psychiatrická klinika.
Zhubla prakticky jen vodu. Shodim klidně tři kila za den - vyprázdnim se a dvě kila vody. Pro zdraví super, hlavně dehydratace je lahůdka pro ledviny...
V každém případě tohle má smysl leda tak pro závodníka ktarý potřebuje do nízké váhové kategorie. Jako hubnutí pro normální lidi je to nesmysl a jde o zdraví, ani to nemusí být dlouhodobě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.