Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje toto cvičení

Od: radarbrdy* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

www.flickr.com/ph/...

asi před 1/2 rokem jsem tu našel odkaz na cvičení, protažení těla. Tak jsem si to vytisknul, a pak zapoměl, kde jsem to našel. Myslím že to vymyslel nějaký japonec. Ví někdo o co jde a jak se toto jmenuje?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Není to Tabata?

doplněno 02.02.12 20:29:

Jestli ano,tak ho vymyslel japonský gymnasta a co jsem o tom četl,je dost namáhavé.

hodnocení

0x
Jak na metodu Tabata aneb japonský zabijákTakže nejdřív něco do začátku. Odpověď na důležitou otázku, pro koho je Tabata trénink určen? Vzhledem k tomu, že zásadní nárůst zaznamená anaerobní kapacita (rychlá svalová vlákna) nebude to nic moc pro maratonské běžce (ačkoli pokud se přece jen zapojit chtějí, zbraňovat jim nebudu), ale spíše pro sportovce, kteří ke svému výkonu potřebují rychlost, sílu a dynamiku. Pokud tedy dělte nějaký bojový sport, sprint, basketball nebo podobně, Tabata je pro vás jako stvořená a stejně tak pro každého, kdo se chce dostat do pořádné kondice. Tabatu nicméně využívají hojně i kulturisté.doplněno 02.02.12 20:45:Jsou tam zobrazeny cviky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]