Nejste přihlášen/a.
Někde jsem četl že když potravinu projede paprsek k sejmutí čárového kodu, potravina se znehodnotí. Je to pravda? Jenom jsem ten článek přelít očima a už si nemůžu vzpomenout kde jsem to četl, v jakém čísle časopisu...
smějí se Ti, ale je to pravda. Doporučím pořídit si tu tužku která to eliminuje, neváhal bych a kopil bych si ji taky, být na tvém místě.
Tady je popis poradte.cz/...
Já už mám objednané dvě.
Obávám se že, dochází k velkému znehodnocování lidského mozku, je opravdu obdivuhodné nad čím se dneska dokáží lidé pozastevovat a čemu všemu dokáží uvěřit :D.
opravdu bych to nepodceňoval. Však ne nadarmo jsou již vyvinuty pomůcky které ochrání i mozek a vývoj šel dál. Na obrázku vlevo je model pro ochranu proti elektromagnetickému záření, vpravo již moderní, komplexní ochrana chránící nejen před elektromagnetickým smogem, ale také před slunečními erupcemi, akustickým smogem a nově i před prasečí chřipkou.
Detaily a další vhodné pomůcky jsou popsány.
to bylo na bmbx který zmiňuje degradaci mozků.
A jsou tam ty brýle, zvláště model vpravo spolehlivě odstíní i ty čtečky.
Omlouvám se, nevšiml jsem si, že se jedná o ochranný prostředek 3. generace, který už ze čtečkami čárových kodů samozřejmě počítá
Jistě, a jsou tam vsazeny nanočipy a hlavně to účinkuje na občany starší 62 let, nastavuje se to podle věku odchodu do důchodu aby nás nepřipravovali o prachy, je pak je přece logicky vyšší HDP na hlavu. Ale vzhledem ke kvalitě potravin je to stejně jedno. Masa něčeho jako maso.
Proto mnoho lidí zase přechází na samovýrobu. Bože, co nás všechno čeká?
No něco jsem o tom našel - to jsou okamžiky kdy lituju, že internet není cenurován. Když pak vidí jedince, kteří jsou schopni tomu věřit ...
omlouvám se -...cenzurován...
Bacha! V tom je právě ten vtip, je tam zakódována informace a podvědomí na ni reaguje. Budeme se divit, kdo bude prezidentovat, Jšteě nbečezpešnjěí je QR kód. A víme, co je v TV R? Třeba plaťte daně a držte zobák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.