Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čárový kód vs znehodnocení potravin

Od: gurman odpovědí: 21 změna:

Někde jsem četl že když potravinu projede paprsek k sejmutí čárového kodu, potravina se znehodnotí. Je to pravda? Jenom jsem ten článek přelít očima a už si nemůžu vzpomenout kde jsem to četl, v jakém čísle časopisu...

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Je to blbost.

dzordz*
hodnocení

0x

Když na ni posvítíte žárovkou nebo denním světlem, taky se znehodnotí? ;)

gurman
hodnocení

Měly by se znehodnotit nutriční hodnoty... bylo to asi v časopise enigma, ale to nevím jistě...

hodnocení

0x

JE TO PRAVDA...

A KDO TO JEŠTĚ NEVÍ VŠECHNY NÁS OČIPOVALI VESMÍRNÍ JEŠTĚŘI...

aaaaaa*
hodnocení

0x

smějí se Ti, ale je to pravda. Doporučím pořídit si tu tužku která to eliminuje, neváhal bych a kopil bych si ji taky, být na tvém místě.

Tady je popis poradte.cz/...

Já už mám objednané dvě.

hodnocení

0x

V tomhle případě by to opravdu chtělo nejdřív uvažovat a pak zjistíš co je to za kravinu

pida007*
hodnocení

0x

Potravina se 1000x znehodnoti vic tim, jak dlouho lezi ve skladovem prostoru po privezeni nez ji daji do chladaku, nez prejetim nejakyho IR paprsku.

hodnocení

0x

Obávám se že, dochází k velkému znehodnocování lidského mozku, je opravdu obdivuhodné nad čím se dneska dokáží lidé pozastevovat a čemu všemu dokáží uvěřit :D.

aaaaaa*

opravdu bych to nepodceňoval. Však ne nadarmo jsou již vyvinuty pomůcky které ochrání i mozek a vývoj šel dál. Na obrázku vlevo je model pro ochranu proti elektromagnetickému záření, vpravo již moderní, komplexní ochrana chránící nejen před elektromagnetickým smogem, ale také před slunečními erupcemi, akustickým smogem a nově i před prasečí chřipkou.

Detaily a další vhodné pomůcky jsou popsány.

Čárový kód vs znehodnocení potravin

aaaaaa:

nevidím účinnou ochranu před čtečkou čárového kódu *ee*

aaaaaa*

to bylo na bmbx který zmiňuje degradaci mozků.

A jsou tam ty brýle, zvláště model vpravo spolehlivě odstíní i ty čtečky.

Omlouvám se, nevšiml jsem si, že se jedná o ochranný prostředek 3. generace, který už ze čtečkami čárových kodů samozřejmě počítá *haha*

buss

Má to jednu fehlerku maličkou, bod Sí je otevřen, nechráněn a tudíž mezi jím a kostrčí proudí negativizovaná enegie do středu země. Erupcí sopek se pak dostává opět ven, ovšem již s pootočenou! fází a pak ji už nelze odstínit. Zatím vědci nezjistili poločas rozpadu. Takže být bdělí a ostražití.

buss
hodnocení

0x

Jistě, a jsou tam vsazeny nanočipy a hlavně to účinkuje na občany starší 62 let, nastavuje se to podle věku odchodu do důchodu aby nás nepřipravovali o prachy, je pak je přece logicky vyšší HDP na hlavu. Ale vzhledem ke kvalitě potravin je to stejně jedno. Masa něčeho jako maso.
Proto mnoho lidí zase přechází na samovýrobu. Bože, co nás všechno čeká?

hodnocení

0x

nechápu, proč tu pánové popisují ty ochrany mozku a jejich výhody a pod...

dnes se to přece řeší jednoduše: odstraní se mozek, není co chránit a je pokoj... někteří lidé už jsou takto chránění od narození...

aaaaaa*
no ale bezmozka hned nepoznáš, v ochraně by každý hned věděl s kým má tu čest

hodnocení

0x

No něco jsem o tom našel - to jsou okamžiky kdy lituju, že internet není cenurován. Když pak vidí jedince, kteří jsou schopni tomu věřit ...*ee**uf*

moje-pravdy.cz/...

doplněno 08.02.12 17:43:

omlouvám se -...cenzurován...

A tihle ing mají volit prezidenta.. no to mě po*er :D

buss

Bacha! V tom je právě ten vtip, je tam zakódována informace a podvědomí na ni reaguje. Budeme se divit, kdo bude prezidentovat, Jšteě nbečezpešnjěí je QR kód. A víme, co je v TV R? Třeba plaťte daně a držte zobák.

gurman
hodnocení

Tohle asi bude ten článek *palec*

aaaaaa*
to se mi líbí, dostalo mě zmíněné slovo inkoherentníneb nahlédneme-li do slovníku psychoweb.cz/... kognitivních funkcí, hlavně myšlení a řeči _ člověk neudrží jedno téma, řeč je dezorganizovaná, s porušováním pravidel, projev postrádá logiku a strukturuu psychóz, demencí a organického postižení mozku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]