Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem divnej ve vkusu - proč?

Od: jaroslav007* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mám menší problém. Nevím jak se to děje, ale přijdu si prostě hrozně mírnej a nemožnej, film, kterej všichni vychvalujou se mi nelíbí, písničku o který říkají že je trapná se mi líbí a můžu ji uposlouchat. Prosím o pomoc :) A taky se někdy nudím a nic mě nebaví, není na to nějaký lék? :-D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

muter*
hodnocení

0x

Zdravím..., myslím si , že nejste ani divnéj, ani nemožnéj...Jste to prostě Vy, určitá osobnost, která má svůj názor a svůj pohled...:) To , že se někdy nudíte, nejste sám, každý člověk se sem tamo nudí, ale někteří si to nepřiznají...:)Každý člověk je jiný...Tomu se líbí tohle a tomu zas tohle..Nemůžou být lidé stejní...,to jedině , že by byli ,,klonovaníTakže asi tolik...U Vás to není žádný problém, jen jste takový jaký jste...Osobnost lidská se svým vnímáním i svými názory..Osobnost, nudící se i v nálatě..Takový je život...Léčit se nemusíte...:)Toť můj názor...:)

jaroslav007*
07.02.12 20:43
hodnocení

děkuju :)

des*

Člověk se liší,třeba od zvířete tím,že má názor.Nikomu ho nevnucujete,žijete si svůj život.Nikomu potom nic není.

hodnocení

0x

Ahoj. Nemusí to být Vámi. Divný vkus mohou mít třeba ti druzí. V každém přípapě každý má rád něco jiného a líbí se mu třeba odlišné věci. Tak je to v pořádku. Na nudu je práce, nebo koníčky, či zábava, nebo sport. V něčem se najdte, nebojte se.;)

exalto*
hodnocení

0x

Připadá mi to, jak bych četla dotaz mé ségry :D. Má stejný problém ;). Takže buď v klidu, bude vás víc *ua*.

hodnocení

0x

Nejste divnej, jste jen prostě svůj a pokud se navíc nebojíte pronést svůj úsudek nahlas, jste silná osobnost. Kdyby všichni měli stejný vkus, všechna děvčata by byly blondýnky, nosily jen modré šaty, jezdilo by se jen v červených autech, v kinech by běžel pořád jen jeden film. Nebylo by to hrozně fádní? Proto má každý jiný vkus, jiný názor a to je dobře. Přečtěte si znovu pohádku z dětství: H. CH. Andersen: Císařovy nové šaty. A tam uvidíte, jak se dav nechá zmanipulovat a jaké to je, když mají všichni stejný názor.

Jinak s tou nudou - je přece tolik možností: nějaký sport, kolo, kolečkové brusle, fotbal. Četba dobrých knih. Kutilství, třeba stavba lodí, letadýlek, modelová železnice. Turistika. Chování a výcvik psa. Fotografování, cestování. Geocaching - to baví hodně mladých lidí. A plno dalšího.

Člověče, vždyť je tolik koníčků, že se to nedá za jediný život ani zvládnout. Hlavně vynechte hospody a herny, to není k ničemu. *placni*Jaga.

doplněno 08.02.12 06:57:

A jaký lék na to? Buď párkrát násadou od lopaty do zadku, nebo PRÁCE. Jestli bydlíte v domku, případně máte někde chalupu, nechá se zrýt, okopat , zalévat zahrádka, nařezat dříví na topení, nově natřít plot... V každém ročním období se najde nějaká práce, která zažene nudu.

... DĚLÁNÍ, DĚLÁNÍ JE LÉK...

hodnocení

0x

Problém nemáš ty, ale velká většina lidí, kteří se chovají jako ovce a podléhají módním trendům v domění, že to co se jim všude předhazuje, je to nejlepší, nejhezčí a správné, nemají vlasní názor a vkus ;)

doplněno 08.02.12 09:04:

Co je to nuda? Význam toho slova neznám :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]