Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už podle názvu otázky poznáte, že zas tu otravuju s tou knížkou. Dnes jsem udělal trailer na knihu a dal sem to na net, mluvil jsem o tom s kámošem a ten mi řekl, že ať zkusím pro začátek toto. Tak mě to přišlo jako dobrej nápad, ale od té doby, co jsem se tu ptal s tím vydáním knihy, tak jsem připsal 8 stránek A4, není to chlubení, ale kniha se píše dlouho, že? Když jsem tak nad tím přemýšlel, tak bych to mohl mít napsáno za 2-3 roky, nebo je to na to dlouhá doba?
Jak se říká, komu není shůry dáno... když má někdo nápad a talent, má knihu za rok, dva. I vynikající a čtivý spisovatel píše knihu několik let. Jiní spisovatelé, ač jsou také dobří, napíší knihu za šest, deset, patnáct let. Dle mě na času absolutně nezáleží.
A jaký žánr to bude? Až budete mít dopsáno, hlásím se jako čtenář
psychologie.cz/... , ale jiní by ji měli splácanou za pár dní, jen by se z nich kouřilo
Nevím, jestli to je k něčemu dobré, ale co si dělat poznámky nebo něco málo sepsat třeba po cestě, využít krátkých přestávek během dne? Místo toho, abyste si řekl, teď jdu psát a seděl a čučel, tak o tom přemýšlet průběžně a když k něčemu kloudnému dospějete, tak to při nejbližší příležitosti všechno zaznamenat a zas přemýšlet a uvažovat dál během jiných činností.
Děkuju moc za rady, kamoška říkala, že průměrná kniha má 200-250 stran. A já mám teprve 17 stran, knihu píšu od začáku minulých letních prázdnin, ale poslední 4 měsíce jsem neměl moc času a když jsem se ke psaní dostal, tak jsem začal po sobě číst a opravovat a mazat různé věty, nebo připisovat.
Jinak tady je odkaz, není to moc propracované, zatím jsem to udělal tak ze srandy. Až toho budu mít více, udělám nový trailer.
doplněno 12.02.12 21:05:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.