Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cigarety z Ukrajiny

Od: lukasholub odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chci se zeptat kolik mužu převest cigaret z Ukrajiny do ČR ( legalně ) Děkují :) Nebo z jakeho statu si mužu převest kolik chci. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x
Množstevní omezení zboží dováženého cestujícími v České republice v letecké dopravě: Následující zboží je osvobozeno od cla cla, daně z přidané hodnoty a spotřebních daní DPH: a) 200 cigaret, nebo b) 100 doutníčků do hmotnosti 3 g na kus, nebo c) 50 doutníků, nebo d) 250 gramů tabáku ke kouření. Jakékoliv množství, jak je citován v rámci písmena a) až (d) představuje 100 procent celkového povoleného množství tabákových výrobků, tj., není dovoleno dovážet všechny položky, ale je možné kombinovat se poměry tabákových výrobků tak, aby součet nesmí přesáhnout 100 procent. Například:. Kombinace 100 cigaret a 50 doutníků Kromě toho se tyto výrobky jsou osvobozeny od cla, z přidané hodnotyCigatety z Ukrajiny nebrat!Nedá se to hulit...:)doplněno 07.02.12 16:15: ...cigarety...
kuchtik00*

pokud vím, tak na ukrajinu se letecky snad dostat nedá? a ukrajinský cigarety se nedaj hulit? asi jak který.. každopádně třeba LM s tím uhlíkovým filtrem tam měli o asi rok a půl dřív než my, a naprosto ty samý.

onifer*
hodnocení

0x

jestli vam de o to ze jsou levne tak nejsou ze vsech nejlevnejsi daleko levneji se daj sehnad z afriky i z ameriky vim ze z egypta stoji mistnich cigaret karton 5 dolaru v prepoctu necela 100 a z mexika 20 pesos za krabicku celkem 34 kc..

michalov*
hodnocení

0x

Hodně málo.jedině propašovat.Oni Vám to na hranici Ukrajinci sbalí. Nejsem si jistý,ale myslím,že je to krabička na osobu. Alkohol rovněž velmi omezeně. Známí kteří tam často jezdí (Volynští Češi) to dělají tak,že třeba "Chlýbnyj dar" (ukr. vodka) přelijí do petky od vody.Pokud jim na to náhodou přijdou,tak to samozřejmě zabaví.Dobré je mít s sebou nějaký ten úplatek,se kterým počítáte,že ho na hranicích oželíte(vodka,salám,..),nebo spíše nějaký ten dolar navíc.

kuchtik00*

na ukrajině jsem byl opakovaně, a převízt se dá bez problémů jen načatá krabička, nebo potom celej karton, ale na to se vyplňuje celní prohlášení a něco málo se platí, tuším asi třicet korun. uplácení salámem je vcelku nesmysl, protože to, jestli převážíte cigarety, ukrajinský celníky nezajímá, akorát tak při cestě tam řešej maso. cestou zpátky šacujou slováci, a poctivě - všecko z batohu ven apod.. takže dovézt jde karton, ale za cenu vyplňování lejster a klidně třeba hodinovýho zdržení na čáře, kde to už takhle trvá pěkně dlouho.. ale třeba je to už dneska jinak, já tam byl naposledy před cca třema rokama.

kuchtik00*

jo, a na jednoduchý zabavení bych se nespolíhal, pokud se pamatuju, měli tam vyvěšený plakáty s docela mastnejma pokutama.. :)

buss
hodnocení

0x

A nebylo by lepší si pěstovat vlastní tabák?

lukasholub
hodnocení

Děkuji všem za odpověď, nejlepší by bylo nekuřit vůbec, ale mi to nějak nevadí a je mi s cigarem fajn;) akorat tady už ty ceny jsou nehorazne:/ Ja jsem měl pravě od známeho z ukrajny LM a jak psal odpovidař dole, tak važně se daly kuřit. Do egyta je to celkem daleko :/ Ta ukrajna cca 500km to se da. ;)

onifer*

kdyz si po internetu koupite velke mnozstvi tak se vam to vyplati.. :) z ukrajiny to vide okolo 40 k krabicka sem slysel jeste je moznost z ruska nekdo mi rikal rabicka okolo 20 -30 ale to bych ted lhal.

cyril*
hodnocení

0x

Klidně kolik uvezete, třeba celý vlak. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]