Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to? (subwoofer)

Od: akr* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, rozprodávám subwoofer domáci výroby na ND - nabízím jednotlivé díly k prodeji. Vzhledem k tomu že se v tom moc nevyznám tak nepoznám co je následující součástka vytažena ze subeooferu. je na ní napsáno subwoofer marcopolo input - output má jakousi cívku... je to nějaký zesilovač?

Děkuji

doplněno 29.01.12 10:01:

A jakou to má cenu?
V případě že se nezobrazuje obrázek, napište skusím jinak.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

akr*
hodnocení

Vypadá to na pásmový filtr (brání vyšším frekvencím průniku do hlubokotónových obvodů).

akr*
hodnocení

Aha, děkuji a cena? Nebo téměř neprodejné?

Cenu nedokážu odhadnout, od doby, kdy jsem si stavěl reprosoustavy uplynulo už hooodně vody. Žádný balík to ale určitě nebude. Taky netuším, jestli si dneska ještě někdo doma takové věci amatérsky vůbec staví, takže prodejnost bude možná problematická. Zkuste aukro.

akr*
hodnocení

Ano, aukro mám taky na mysli... ale počáteční cenu nevím kolik dát.

jabraka*

Ovšem prodávat subwoofer bez filtru,je jako prodávat televizor bez obrazovky.Jinak je to basový reproduktor a pak ten zbytek je k ...

JABRAKA

mupufu

Ahojda .Zrovna dnes mi přišla tato jednopásmová výhybka poštou.Stála mě nová 250,-kč(pouze výhybka bez poštovného)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]