Nejste přihlášen/a.
Pokud potřebujete jenom jednu, tak si zadejte Simira desing a řemeslo poptávku.
Krásných náušnic je tady spousta, nelze si vybrat pouze jedny a nejsou drahé. Přes šperky na chytrý filtr -náušnice-textil-třeba růžová barva, a jsou moc hezké
Z příze tam jsou háčkované kulaté, ne takto navinuté, nebo plstěné, jinak jsou tam nádherné látkové, zvláště ty mašličkové, také kulaté najdete na stránkách vlněné.
Také si zde si můžete zadat objednávku a někdo by Vám ji mohl udělat.
doplněno 17.12.14 22:30:Na Fleru jsem to teď projela, je tam spousta přízových naušnic, háčkované i pletené, ale tyhle navíjené jsem nenašla. Asi budou pracné, nebo nějak strojově dělané a lepené, aby ty otočky nespadávaly. Měli jsme takové vánoční ozdoby, s špendlíky připíchnutými hvězdičkami, jeden čas byly v kurzu. Ale jak se některé vlákno uvolnilo, tak to sjelo všechno.
Vevnitř těch vánočních ozdob byla polystyrenová koule, předpokládám, že i v těch náušničkách bude takový základ. Takže kde dělají ty velké vánoční ozdoby, tam by mohly dělat i ty malé náušničky. To je asi můj tip.
Mají je zde jako korálky koralkykomponenty.cz/... - obchody mají v Pardubicích, Chotěšově, Praze na Karláku a v Brně koralkykomponenty.cz/... - stačí tam dát malý nýt a háček a máte náušnici, možná vám to udělají i v obchodě s korálky, je to triviální operace. Za 10 Kč máte rovnou 3 korálky.
Tyhle korálky znám, mám je tyrkysové, je to dutá plastová kulička, potažená lesklou nití z umělého hedvábí. Průměr kuličky je 18 mm.
doplněno 18.12.14 05:49:Jinak jestli vám tyhle korálky sedí, můžete si ještě vybrat u nich další barvy. V těch 18 mm mají ještě spoustu dalších barev zde koralkykomponenty.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.