Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji poradit a prosím věřte mi vždy když se probudím třeba někdy v noci a mám úplně otevřené oči tak vidím v kuchyni černou postavu(je ve tvaru lidského těla je to plný stín a zjeví se i když je venku zataženo chodí po kuchyni)
a většinou stojí u dveří a kouká se na mě někdy je i u našich postelí a pořád se jenom mlčky kouká a pak zase zmizí (v domě náš rod bydlí už od roku 1935) můžete mi to nějak vysvětlit. nebo je to jenom odstín ale je to hrozně divný jak může odstín chodit po kuchyni nebo zjevovat se a pak zmizet.
Nafilmujte ji a máte šanci od klubu skeptiků Sisyfos dostat milión. Vyhlásili, že kdo je přesvědčí o nějakém nadpřirozeném jevu či schopnostech, dostane finanční odměnu. Sešlo se tam pěkných pár lidí a zatím je nepřesvědčili ani pokusy s telepatií, že dokážou něco víc, než je u běžné populace pomocí náhody možné.
a)duch
Dobrý den. Vyfoťte to a pošlete do časopisu Enigma s komentářem. Tam jsou takové záhadné věci.
a)duch
Dobrý den, až bude ten duch zase stát u Vaší postele, tak ho slušně pozdravte a začněte hovor.
On se možná stydí, tak buďte aktivní Vy. Další možnost je v noci spát a nekoukat po okolí. Zdravím!
Třeba ho zkuste oslovit.
Mě se stalo něco podobného, když mi před rokem umřela maminka. Začala se nám objevovat v baráku, tedy ne že bych ji viděla já, ale naši kocouři. Vždycky najednou úplně ztuhli, vytřeštěně zírali ke dveřím obýváku, načež utekli po břiše. Stalo se to čtyřikrát a jednou jsem v takové chvíli řekla " mami prosímtě neděs mi ty kocoury.." a od té doby u nás nebyla.
Přesně to mi někdy dělají zvířata taky, rozsvítím uprosřed noci a všichni (psi, kočky) se zájmem koukají do prostoru a stejně otáčejí hlavou.. Mám i video.. je to docela děsivý - Nikdy tam nebyla žádná můra, nebo cokoliv, jeden pes i vrčí a kňourá.. Stává se to tak jednou dvakrát do půl roku.. U nás doma ale nikdo nezemřel..
Není to ani duch a asi ani stín. Pokud se takové věci dějí v noci po probuzení, tak je to poměrně normální. Říká se tomu nějak jako sen při vědomí. Tedy jsi už vzhůru, máš otevřené oči a najednou se ti zdá, že něco vidíš. Tyto sny se mohou opakovat. Stačí když se sklidníš a nebudeš to tolik prožívat.
Ale jsou viděla jsem je bílá zhmotnělá mlha,2x to bych nemohla fotit byla jse paralyzovavá.I jsem ho slyšela jak jde,Ono komu se to nestalo vás pokláda za nevím co.Skláněl se nad mojí hlavou a já se nemohla hýbat.Hrúza.Od té doby jsm na chatu nejela Taj jsem si říkala,že to byl duch mého otce mamka vždy spala v tom pokoji,Nikdy jsem na tohle nevěřila ,ale zažila jsem to.Pak pan Podzimek v telce měl pořad o takových případ ech a a já se tam našla tak jsem si řílala neblbnu ..
Dobrý den
Věřím vám.Bydleli jsme jeden čas ve starém domě .Býval to statek šlechty .Večer když jsem se uložila do postele a ještě jsem nespala, zjevovaly se mi obličeje mužů a žen,které vypadaly jako ze středověku a občas jsem viděla jen ruku s velikým nožem jak do někoho bodá.Věřím že tam kdysi někoho zavraždili.Zkuste zapálit vonné tyčinky a otevřít okna.Pokud to nepomůže zkuste buď ducha oslovit nebo zapalte svíčku,vyvolejte ho a poproste ať vás neděsí.Vím že se někteří budou smát tomu co jsem napsala ale fakt je to pravda!
Já už na tu chatu nejela,ale já jsem neviděla do obličeje ,,byla to takové jak jsou kreslení duchovéNejela bych tam ani za ix peněz.
Ale jak mi umřel manžel,tak já jsem brečela strašně,šlo mi o to,že jsem se nemohla rozlouči s ním.Jednoho večera jsem šla spát a ted slyším vstaň,,,normálně jsem to slyšela.Ještě jse si říkala co to je.Ale když už jsem byla vzhúru,tak jsem vstala a šla kolem videa.To video v něm jako kdyby se zaplo.Obešla jsem ho,,ale nijak jsem se nelekla. Jak jsem šla do postele ,,normálně jsem si sedla na postel a cítěla jsem jak si jakoby někdo sedl.Podívala jsem se a viděla mého mužeAle absolutně jsem se nebála,Usmíval se na mne,,já mu říkala já ti musím něco říct.A ON mi říká jaá vímJá jsem mu řekla ,,ale stejně ti to povím ,,A řekla jsem mu ,že ho buidu mít ráda až do smrti.Ale on byl tak klidný,milý ,jakoby šťastný ,ale já ho ted slyšela jakobych viděla že mluví,Nevím jak to napsat,Rozumněla jsem mu i když jsem ho nesyšela.,Pak se vše ztratilo ,,a já se vůbec nebála..Bylo to krásné- naopak,,,,Tak ráno jsem si říkala co se to stalo...a myslím,že se přišel rozloučit...
Máte pravdu.Chtěl vám dát najevo že je mu dobře a přišel se s vámi rozloučit.Určitě jste se měli moc rádi.Já tohle zažila s pejskem.Měli jsme kokršpaněla Jessinku z útulku.Moc jsme ji měli rádi a ona nás taky.Bohužel něco snědla u sousedů,otrávila se a umřela nám.V noci se mi o ní zdálo jak ke mně běží po louce a vrtí spokojeně ocáskem.Pak už se mi o ní nezdálo.
U nás se prý zjevovala bývalému majiteli, který byl ovšem silný alkoholik, jeho babička. My ji neviděli, prý ho chodila strašit, protože chlastal a neudržoval baráček. Ale mám dva malé syny a ti tu a tam řeknou, že k nim v noci zase přišel, prý je to stín ve tvaru člověka. Děti jsou prý citlivější a já holt když spím, tak spím a nic kolem nevnímám. Bůh suď, zda je to pravda.
Můj zážitek s duchem byl v ranních hodinách během spánku na staré chatě (bývalá mlejnice) Probudil mě silný chlad, ale jen kolem obličeje ruce jsem měl mimo deku a necítil jsem chlad a při mírném uklonu jsem cítil už teplo, takže nějaká sílá mi působila u hlavy. Ještě napíšu, že v té místnosti byly opravdu stará velká kvalitní keramická kamna, takže kdo zná, tak přes noc je tepla až dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.