Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ahoj,
Obrácím se na vás s prosbou, jelikož v tomto se moc neorientuji - chtěl bych si pořídit nějaký pěkný společenský oblek, pokud možno nějaký univerzální, např. abych s ním mohl chodit do divadla, k maturitě, na svatbu, ples, firemní prezentace a ve finále mě v něm třeba mohli ve stáří i pohřbít
Taky bych byl moc rád, kdybyste mi doporučili nějaký obchod, pokud možno v Pardubicích či Hradci Králové.
Na oblek a boty mám připraveno 20 000Kč. Snad to bude stačit
Předem moc díky za vaše tipy
Proč tak drahý? OP Prostějov má výprodeje a oblek na kluka k maturitě... pořídíte za 1000kč-proč kupovat drahý když mu stejně za rok, dva nebude. Možná se bude někdo smát ale zeť si tam pořídil za tu cenu svatební černý s vetkanou tmavou nití a další šedý s proužkem na firemní schůze. Nepočítejte, že vám na celý život stačí oblek jeden. Boty ty budou stát víc jak ten levný oblek z OP.
To jsou zbytečně velké peníze. Píšete že k maturitě. Tedy ještě ikdyž nepatrně, ale rostete, mohutníte, osvalujete se. Za chvíli vám nebude. Známí minulý měsíc byli v Polsku. Za 3 000 parádní oblek s vestou, košili a kožené boty bez problémů přivezli. Oblek je ze skvělého materiálu. Takový fajnový
No, já už jistě růst nebudu, to už mám dávno za sebou ... jediné, co mi může vyrůst je pupek a pak mi ještě roste ...no ale to s oblekem už moc nesouvisí, ikdyž ...
Skutečně potřebuju něco drazšího. Na některých stránkách psali, že jeden oblek na celý život stačí...samozřejmě ten kvalitní.
Takže co myslíte? Jediný obchod co mě v tuto chvíli napadá je Hugo Boss, ale nejsem si jist, jestli mají nějaký obchod v Pcích či HK. Zkusím pohledat ...
Pokud toužíte po opravdu kvalitním obleku z dobrého materiálu, pak nehledejte v obchodech s konfekcí, byť i rádoby značkovou, ale nechte si oblek ušít u dobrého krejčího. A sháníte-li slušnou dílnu na Pardubicku, tak třeba jméno Bareš nemusí být špatnou volbou.
To není špatný nápad, díky za tip.
Zeptal jsem si strejdy Googla na toho Bareše a neporadil. Nemáte na něj nějaký kontakt?
Máte trochu zvláštní představu - že Vám stačí jeden oblek na celý život. Není to pravda.
1/ Mění se postava, ať chcete nebo ne.
2/I když si možná myslíte, že pánský oblek je klasika a nepodléhá módě, opak je pravdou. Saka jednořadá a dvouřadá, nohavice úzké, široké, do zvonu, s manžetami či bez nich. Kdo módě rozumí, pozná za 10 let, že i kdyby Vám oblek padl, budete v něm vypadat jako nemoderní strejda.
3/ Změna je život. Lepší si koupit levnější a obměňovat. Budete se zaručeně cítit líp. Také by Vám levnějšího nebylo tak líto, kdybyste jej zničil /upadne cigareta, politý červeným vínem.../ Za 20 tisíc - to byste jistě zatraceně litoval.
Udělejte si radost víckrát za život, než tahat pořád jeden oblek. Časem se stejně onosí a oblýská. Já bych tedy jediné šaty na celý život nechtěla ani za nic: Ale ony by mi stejně už dávno byly malé. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.