Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánský oblek k různým příležitostem

Od: klukbezobleku odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ahoj,

Obrácím se na vás s prosbou, jelikož v tomto se moc neorientuji - chtěl bych si pořídit nějaký pěkný společenský oblek, pokud možno nějaký univerzální, např. abych s ním mohl chodit do divadla, k maturitě, na svatbu, ples, firemní prezentace a ve finále mě v něm třeba mohli ve stáří i pohřbít :)

Taky bych byl moc rád, kdybyste mi doporučili nějaký obchod, pokud možno v Pardubicích či Hradci Králové.

Na oblek a boty mám připraveno 20 000Kč. Snad to bude stačit ;)

Předem moc díky za vaše tipy *palec*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Proč tak drahý? OP Prostějov má výprodeje a oblek na kluka k maturitě... pořídíte za 1000kč-proč kupovat drahý když mu stejně za rok, dva nebude. Možná se bude někdo smát ale zeť si tam pořídil za tu cenu svatební černý s vetkanou tmavou nití a další šedý s proužkem na firemní schůze. Nepočítejte, že vám na celý život stačí oblek jeden. Boty ty budou stát víc jak ten levný oblek z OP.

hodnocení

0x

To jsou zbytečně velké peníze. Píšete že k maturitě. Tedy ještě ikdyž nepatrně, ale rostete, mohutníte, osvalujete se. Za chvíli vám nebude. ;) Známí minulý měsíc byli v Polsku. Za 3 000 parádní oblek s vestou, košili a kožené boty bez problémů přivezli. Oblek je ze skvělého materiálu. Takový fajnový ;)

klukbezobleku
hodnocení

No, já už jistě růst nebudu, to už mám dávno za sebou ... jediné, co mi může vyrůst je pupek a pak mi ještě roste ...no ale to s oblekem už moc nesouvisí, ikdyž ... *hi*

Skutečně potřebuju něco drazšího. Na některých stránkách psali, že jeden oblek na celý život stačí...samozřejmě ten kvalitní.

Takže co myslíte? Jediný obchod co mě v tuto chvíli napadá je Hugo Boss, ale nejsem si jist, jestli mají nějaký obchod v Pcích či HK. Zkusím pohledat ...

cyril*

Pokud toužíte po opravdu kvalitním obleku z dobrého materiálu, pak nehledejte v obchodech s konfekcí, byť i rádoby značkovou, ale nechte si oblek ušít u dobrého krejčího. A sháníte-li slušnou dílnu na Pardubicku, tak třeba jméno Bareš nemusí být špatnou volbou. ;)

klukbezobleku
hodnocení

To není špatný nápad, díky za tip.

Zeptal jsem si strejdy Googla na toho Bareše a neporadil. Nemáte na něj nějaký kontakt?

Máte trochu zvláštní představu - že Vám stačí jeden oblek na celý život. Není to pravda.

1/ Mění se postava, ať chcete nebo ne.

2/I když si možná myslíte, že pánský oblek je klasika a nepodléhá módě, opak je pravdou. Saka jednořadá a dvouřadá, nohavice úzké, široké, do zvonu, s manžetami či bez nich. Kdo módě rozumí, pozná za 10 let, že i kdyby Vám oblek padl, budete v něm vypadat jako nemoderní strejda.

3/ Změna je život. Lepší si koupit levnější a obměňovat. Budete se zaručeně cítit líp. Také by Vám levnějšího nebylo tak líto, kdybyste jej zničil /upadne cigareta, politý červeným vínem.../ Za 20 tisíc - to byste jistě zatraceně litoval.

Udělejte si radost víckrát za život, než tahat pořád jeden oblek. Časem se stejně onosí a oblýská. Já bych tedy jediné šaty na celý život nechtěla ani za nic: Ale ony by mi stejně už dávno byly malé.*smich**haha* Jaga.

klukbezobleku
hodnocení

No jo, jenže vy jste ženská. Barák plnej hadrů je málo :) Ale nejspíš máte pravdu, jeden oblek je skutečně málo. Navštívím pardubické OP a uvidím, co mi nabídnou.

Všem díky za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]