Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Buddhista v Liberci

Od: jakry* odpovědí: 4 změna:
Neznáte prosím nějakého Buddhistu? Chtěl bych se totiž stát buddhistou!
Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Promiňte, ale co Vás k tomu vede? Nejsou to psychotropní látky? Jakého náboženského zaměření jste byl dosud a proč to chcete změnit? A jestli Vám to není žinantní, tak kolik je Vám let?

O Buddhistovi nevím, ale v nedaleké vesnici zato znám paní - zuřivou jehovistku. Má dospělou svobodnou dceru a shání jí ženicha. Podmínkou je ovšem také jehovista, o jiném nechce ani slyšet.

To byste měl daleko lepší - získal byste nejen náboženství, ale i manželku! A není vůbec ošklivá! *smich* Jaga.

jakry*
hodnocení

Děkuji Vám za RÁDOBY vtipnou odpověď! Opravdu mě "velmi pobavila"!
Jestli so myslíte, že to mělo být vtipné, TAK OPRAVDU NEBYLO!
ladinpraha*

Ale ano, vtipné to bylo a podle formulace dotazu to bylo zcela adekvátní. Chtěl bych ... - to zní asi tak "něco jsem zaslechl, doveďte mě tam". Pokud něco chci, tak pro to musím něco udělat. Alespoň získat nějaké informace. A kde jsou informace, tam jsou i kontakty.

out
hodnocení

0x

pokud chce nějake radu...doporučuji knihy od OSHO(jmeno pisatele)...naboženstvi vam zatemni mozek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]