Nejste přihlášen/a.
Mám současnou zkušenost se zasíláním balíků. Dne 17. 12. jsem odeslal témětř dvoukilový cenný balík, doporučeně. Jako občas využívám sledování zásilek prostřednictvím kodů a ejhle, každý den od podání až do dneška mi to hlásí, že balík byl podán na poště u nás, datum a dál nic. Protože balíků posílám hodně, tak toto se mi ještě nestalo, inkrimin. den jsem posílal asi 7 balíků, šest bylo doručeno 19. 12. To jsem tedy zvědav jak to dopadne, kupující už volal, co je s balíkem, musel jsem jen pokrčit rameny. Na druhou stranu musím dodat, že cestou ČP jsem za 3 roky podal asi 500 balíků, neztratil se mi zatím ani jeden - jdu to hned zaklepat, neboť je to asi dobrej počin.
Já odesílala také 17.12. paní se ptala, zda chci balík do ruky, že jinak nemůže garantovat doručení do Vánoc. Nechala jsem také zaslat doporučeně, protože se nejednalo o žádnou souvislost s Vánocemi, a možná dorazí až po Vánocích.
doplněno 21.12.12 10:31:Jojo, to dodání do ruky je rychlé, mně se dneska veze balík odeslaný ve středu odpoledne... jenže také ta cena, že...
Sanyo, pošta má vánoční provoz. Pokud si nezaplatíte službu s garantovanou dobou dodání D+1 (balík do ruky, balík na poštu), pošta žádnou dobu doručení negarantuje. Jelikož je teď balíků hodně a aut a lidí pořád stejně, tak prostě Váš balík čeká na poště na to, až se "na něj najde místo v autě". Prostě se přednostně doručují balíky, kde si odesilatel zaplatil garantovanou dobu dodání. Což jste si vy nezaplatil.
No mně byl poslán balík z Brna před třemi dny. Navíc se připlácelo za PILNĚ. A podle TRACK systému je pořád v Brně.
ono taky zrovna pošta nabrala spousta brigádníků, takže jim je jedno jestli se balík ztratí nebo ne
takže vše je v lidech
p.s. pošta mě zatím nikdy nezklamala, ale za to jine přepravní služby ty už několikrát (arogantní, jezdí pozdě i po domluvě, pokud je nečekám dole u vchodu před domem, tak mám smůlu, prostě je toho více)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.