Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotečni ůvěr

Od: ibm odpovědí: 3 změna:

Dobrý de,prosím o radu jestli je mezi Vámi je odborník na hypoteční ůvěry.Splácím hypotékou na dům a letos,přesněji asi za půl roku mi končí fixační období.Čekam tedy na každou chvili na nabídku z banky a popř.se chci ohlednout po jinych bankach,kde mi nabídnou lepší podmínky.Nyní mam hypoteku u KB-ůrok 4,74%.Děkuji za rady:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Ano, je mezi námi! ;)

ibm
hodnocení

a to je všechno;)nějaka rada by nebyla;)nebo jen potřebujete konkretnějši info;)

cyril*

Jiný dotaz jsem v příspěvku nenašel. ;)

Jedinou rozumnou radou je obejít několik vytipovaných poskytovatelů hypoték či úvěrů a nechat si zpracovat nezávislé nabídky. Další možností je nechat si poradit od "finančního poradce", ale zde není záruka výběru toho nejvhodnějšího pro Vás, zvláště pokud bude tvrdit, že radí zdarma. Opravdový nezávislý poradce si za svoji práci nechá zaplatit, ale zase máte výhodu, že sežene to nejvhodnější a Vy s tím nemáte starosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]