Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení = svědění, vyrážka a hnis

Od: romplel odpovědí: 4 změna:

Čau, poslední dobou mi na bradě vyrostlo strniště, tak sem se oholil, použil sem vodu, holící pěnu a samozřejmně žiletku (né jednorázovku) a naštěstí na obličeji se mi neobjevila vyrážka, ale strašně mě to svědí, neznáte řešení? Zdá se mi, že na kožní je to zbytečné a určitě nejsem jediný.

A nedávno jsem si upravil ohanbí (jsem hetero) a tam se mi dokonce objevily pupínky a u kořene penisu i malinkaté (milimetrové) bílé hlavičky (hnis). Je nějaké řešení? Asi už nebudu holit, ale přistřihávat, je to vůbec řešení? Přeci tolik chlapů si holí a nic tam po tomto "zákroku" nemají, předem díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Postrádám tu informaci o dezinfekci té podrážděné pokožky. Nejlépe něco po holení s alkoholem. Pokud se budeš holit pravidelně, tak si pokožka zvykne.

hodnocení

0x

Někod má prostě kůži která si nikdy nezykne žiletka je u mě nouzovka..

Nakonec jsem ale zjistil že sjet to strojkem udělá práci lépe a dokonalejí než drahá žiletka...

A co se sodku týče odstranění laserem je paráda...

hodnocení

0x

Jakékoliv vřídky, které se vám udělají na kůži po holení, spolehlivě vyléčíte Hypermanganem.

Koupí se v lékárně. 1 zrníčko Hypermanganu rozpustíte v hrníčku vody, rozředíte na světle modrou vodu. Namočenou gázou si potřete postižená místa a nechte uschnout. Potírání vyrážky po zaschnutí opakujte. Když se budete holit večer a hned večer, pokožku potřete hypermanganem, zabráníte vzniku vyrážky. Pokožku potírejte nejméně 3 x za sebou.

doplněno 04.02.12 03:12:

Jen můj názor

kejki
hodnocení

0x

Nutnost přípravku po holení, podle citlivosti gel, nebo vodu. Zarůstání chloupků vede k tomu vřídku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]