Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčivé kameny

Od: dobroslav* odpovědí: 8 změna:

Má někdo skušenosti s léčbou kamenů.Chci si koupit labradorit z Madagaskaru.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Léčba kamenů, nebo léčba kameny? ;)

Takovejch si za městem můžete nasbírat celej valník.

lidus*
hodnocení

0x

Pokud jde o přikládání teplých kamenů např. na záda tak je to příjemné ale moc to nepomáhá¨, aspoň tedy mě. Pokud jde o nějaký amulet tak tomu už nevěřím vůbec.

jabraka*
hodnocení

0x

Líbí se mi malované kamínky,které si mláďata věší na krk.Ale snad už jen hloupí lidé věří na věštce,snáře,kartářky a podobné pouťové nesmysly!

JABRAKA

ludak*
hodnocení

0x

Vsugeruj si že si v pohodě a nic ti nechybí.

Myslíš že na Madagaskaru je zázračná zona?

rv*
hodnocení

0x

Některé kameny mají léčivé schopnosti. Třeba takový valoun zlata. Jeho prodejem si múžete pořídit kvalitní zdravotní péči.

michalov*

Takový diamant také není špatný. *smich*

04.02.12 11:52

Leda tak.

martinaa*
hodnocení

0x

BOhužel s labradonitem zkušenost nemám, ale já používám k čištění a "léčení" klasické křišťály, záhnědy, růženíny, případně jaspisy, karneoly (spíše k prohřívání) a sodality.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]