Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Jak asi víte, blíží se nám Valentýn... ... A já jsem zase sama... Co vy? Máte pro někoho Valentýnku? Nebo někdo pro vás? Prozraďte.
mrnousek
Sice Valentýn jako takový nemám moc ráda, ale podlehla jsem Přítel mi dává kytičku a já mám pro něj čokoládové srdíčko, na které vlastnoručně napíšu prosté Mám tě ráda.
A Mrňousek, každý má někde svoji druhou půlku pomeranče Vydržte!
Ahoj Prcku!
Nejsi sama, máš své rodiče, kteří Tě mají rádi, Máš tady na poradně spoustu virtuálních kamarádů, kteří si Tě váží a mají Tě rádi!
Vím, asi si představuješ nějakého rozumného a hezkého kluka, který by Tě opravdu měl rád. A který by Ti k Valentýnu dal aspoň nějaký symbolický dáreček, přáníčko, pusu. A neboj, ono to přijde, a bude to lepší - nespěchej na to, až to přijde, bude to důležitější, vážnější, upřímnější, a vydrží to déle.
Já Tě mám virtuálně rád, nikdy jsem Tě nepotkal, ale Tvoje otázky i odpovědi se mi líbí, dokázal bych si Tě představit jako rovnocennou kamarádku. Tak Ti k tomu Valentýnkovi posílám aspoň ! Tak pa, Hop...
Valentýn, halloween ... další US šaškárny... považuji za štěstí najít protějšek s obdobným názorem...
Nevím zda to dříve byl "svátek"ale dnes je to jen čistě komerční tah jak maximalizovat kšeft...
To už je třeba i stanovit datum kdy se vyzná láska o něco víc než obvykle..? Nevím no.. holt je nás pár divných..anebo jen já..
A pro mrňousa.. lamer.cz/...
doplněno 04.02.12 14:22:Jop tam měl být halloween.. to sem se sekl ...
Nicméně je to dnes celé o tom kdo koupí červenější kalhotky a modřejšího vibrouše...
doplněno 04.02.12 14:25:Jop tam měl být halloween.. to sem se sekl ...
Nicméně je to dnes celé o tom kdo koupí červenější kalhotky a modřejšího vibrouše...
Ne sama nejsi. "Valentýnku" pro nikoho nemám a ani od nikoho neočekávám.
Valentýn je svátek zamilovaných (čili né můj). Nijak ho nežeru, ale ani neodsuzuji. Téměř každý z nás má také svůj svátek (jmeniny) a nemyslím si, že by to byl důvod proč se jít hodit do nálady. Chci říct lásku nelze plánovat podle kalendáře a stejně tak půjdy s přáteli na pivko a pizzu kdykoli v roce.
Plně se ztotožňuji z hangárem, sice jednotlivé svátky vůbec nemají kořeny v americe, ale ti zblblý američané z toho dělají takovéto divadlo. V americe od začátku roku až dokonce něco slaví a mají podle toho v supermarketech výzdobu, která přechází plynule z jednoho svátku do druhého. My jelikož jsme odjakživa vlezdoprdelkové, patolízalové a papežtější než papež, tak to pomalu přebíráme. Už nám snad chybí Den díkuvzdání a bude to komplet . Je mi z toho docela nanic a jsem šťastný, že mé zlatíčko má stejný pohled - Valentýna neslavíme
Se spojenými státy na věčné časy...:D
Je fakt, že hnusná červenorůžová výzdoba a kýčovitá srdíčka skákající odkudkoliv jsou strašné:D Ale když máme mezinárodní den dětí, den HIV, den učitelů, den matek - tak proč si taky neoslavit svátek zamilovaných? Jedna růže a romantický večer ještě nikoho nezabily...
Mezinárodní den dětí a jiné mezinárodní dni nám nikdo nevnucuje a nedělá pompézní výzdobu a na to abych svému zlatíčku přinesl kytičku nepotřebuji příkaz a termín, ja to dělám minimálně 12x častěji než jednou do roka
Vyzdobit se dá jakákoliv příležitost. Jen kdyby jej slavili v americe a hned by byla inspirace
USA náš vzor...
14. únor má pro mě neopakovatelné kouzlo. Nic nikomu nedávám, ani nedostávám, vtip je v něčem jiném. Ráda touto dobou navštívím nějaké super, hyper..., kde mají celá oddělení z valentýnským zbožím. A pak jen sleduji a chechtám se, jaké děsné kýče jsou lidem nabízeny - ty nevkusné polštářky, plyšáci, hrníčky, plyšové kytky a všude "hezky česky" I LOVE YOU. Na některém z tohoto vystaveného zboží jsou jasné stopy, že bylo nabízeno již loni. A koukám na lidi, kteří se v tom přehrabují a vybírají a divím se jejich vkusu. Je krize, pravda, ale pokud se budou prodávat i nadále podobné přeslazené pitomosti a lidé je budou kupovat, ještě není pořád tak zle.
Myslím si, že lásku a porozumění by si lidé měli projevovat po celý rok, ne jenom na povel 14. 2., protože je Valentýna a protože to dělá každý. A za pár dní zase třeba budou lítat talíře. Kdepak, žádné zamilované projevy, rozšklebení plyšáci, ale vzájemné pochopení, tolerance, laskavost - to by mělo přece platit pořád. A protože jsem už 37 let v jediném manželství, asi mám pravdu.
Kromě toho mám za 4 dny po Valentýnu narozeniny a ty už oslavím pěkně, to je něco jiného, než láska na povel! Jaga.
Bože, už zas Valentýn?! Zas bude plné rádio Valentýnů?! Ach jo. Snad to zas brzo přejde, kdy že to je? Jo, někdo to tu už napsal.
A jestli mám Valentýnku? To je nějaká panenka, ta Valentýnka? Ne, nemám pro nikoho nic a nikdo nemá nic pro mne.
já myslím,že Valentýn do naší společnosti nepatří rádcové,jako ani komunistické mdž,držme se svátků českých a nikam do záchlumí nelezme!
Komunistické MDŽ? A to jako proč? MDD je taky komunistický? Valentýn a pod. je kapitalistický? Ach jo, tyhle kecy mne dokáží dostat
MDŽ-MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN, nikoli komunistický svátek a VALENTÍN také nemá nic společného s kapitalisty. Na podobné svátky nedržíme, těším se na jaro jelikož jak manžel uvidí, že cestou do práce, něco, třeba podběl, kvete tak mi vždy donese. Mrnousku, sama na světě jistě nejste a někde čeká někdo, kdo vás bude mít rád i bez Valentýnky.
No jo, to je prostě velká móda co nejhlasitěji poukazovat, jak zrovna já něco neslavím a jak je to přehnaně komerční a proto jsem nad věcí. Všechno ale je takové, jaké si to člověk udělá. Každopádně tak či tak si myslím, že by si to žádným způsobem neměl člověk nějak příliš brát. Striktně vzato, drtivá většina věcí v našem životě je naprosto zbytečných, přesto si bez nich už život nedokážeme představit. To vám budiž poskytnuto jako materiál k zamyšlení.
Den dětí, den matek, den osvobození a kupa dalších.. jsou snad v ty dny plné krámy, letáky, ulice a kdo ví co vše ještě přiteplenými šaškárnami typu ajlavju (jak již píše babajaga)
Ne.. bohu dík ještě se řádně nepřišlo na to jak namastit kapsy i na tomto...
Ono celkově to co napsala babjaga je pěkně napsáno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.