Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bad day a chuť odejít

Od: martinaa* odpovědí: 78 změna:

Zdravím, moje Poradno. Nevím, zda mám dneska jen špatný den, ale poprosila bych anketou o jednu jedinou věc. Dostala jsem pár zpráv, že se do všeho "s.ru", blbě kecám a že kvůli mě odešli někteří rádcové. Skutečně o jednom vím, už je to dávno, ale ani status dobrého a dlouhodobého rádce mu nedával právo urážet a zesměšňovat.

I když mě někdy zamrzelo, že jsem se někým chytla, měla jsem pocit, že moje rady mnohým pomáhají. Prý jsem ale tak akorát vlezlá a měla bych se zamyslet. Zkusím to. Vím, že se často nechovám ideálně, někdy agresivně, někdy nechci přispustit jiný názor. Téměř vždy jsme se však domluvili k oboustranné spokojenosti, za svou chybu se klidně omluvím. Poslední dobou mám ale pocit, že ztrácím opěrný bod a všechny akorát štvu.

A protože mám dneska všeho dost, ptám se: chcete mě tu vůbec ještě? Nepište názory, nechci žádné příspěvky. Chci jednoduché kliknutí ANO - NE.

Admine, prosím, nemaž mi to. Je to pro mě dost důležité.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
účel zřejmě splněn

78 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano

Moc si to bereš, nedivil bych se kdyby se to zakládalo na zavisti ohledně počtu tvých bodů a umístění v žebříčku poradny. I takoví zde jsou - bohužel *ee*

naihonn*
hodnocení

0x

No jo, spousta poradců se zde v některých případech chová přinejmenším ne zrovna inteligentně. Naštěstí s nimi člověk nemusí být v přímém kontaktu, takže proč se tím až tolik zatěžovat. Obzvlášť když v jiných případech jejich rady opravdu i pomůžou. Jinak když už, tak v hlasování chybí minimálně ještě jedna možnost, aby bylo opravdu relevantní a zahrnulo opravdu převážnou většinu zde přítomných. Po gramatické stránce předem uznávám, že můj text obsahuje příliš mnoho výskytů slova opravdu a za to se opravdu předem omlouvám.

*frajer*

martinaa*
hodnocení

Těsně po zveřejnění mě napadla možnost Je mi to jedno:D

naihonn*

A to je taky narozdíl od nevím správná možnost. *smich* Tedy řekl bych, že dokonce bude i většina zde přítomných soudit, že nemají dostatek indicií na to, aby jim to nemělo být jedno.

mrnousek*
hodnocení

0x

Martino, neodcházejte! Mnohokrát jste mi poradila a to dobře, to, že si nějakej rejpálek myslí, že nějaká ta suzymon odpadla kvůli vám, není vůbec pravda! Neodcházejte!

krkovicka*
Mrnousku,vždy je právo volby.Nikoho nemůžu osocovat že jsem odešla kvůli němu.To jen tak okolo.Suzymon to právo volby má/měla také.Dnes ho má i Martina.
03.02.12 21:23

Ne

Hm.

hop®

Ano

Prcku, Suzy neodešla kvůli Martině, ani Patronka...

Ne

Ahoj, jak se máte starý kamaráde? :)

Ne

Pro Vás, slečno Mrnousek, nejsem "nějaká ta suzymon". A jak vidíte, "neodpadla" jsem. A vůbec nechápu, proč mne do tohoto tématu zatahujete. Už dávno se účastním diskuzí velice skromně, ale to neznamená, že nejsem v obraze, a že nesleduji, co se řeší. Když mne nějaká otázka zaujme, tak odpovím. Tak pro příště, pozor na prsty, které jsou jak je viděšt rychlejší, než úvaha... Suzymon.

martinaa*
hodnocení

Suzy, Vás jsem v příspěvku vůbec nemyslela:)

To si někdo jaksi domyslel.

1jara*
hodnocení

0x

Myslím že každý z nás napsal něco nevhodného co se dotyčnému nelíbí. Záleží na tom jak se s tím dotyčný vyrovná. Proto zůstaňte mezi náma, vím že i Vás Martino nějaký rádce napadl, nezabírejte si to chcete někomu pomoci a Vaše rady určitě pomáhají.

hop®
hodnocení

0x

Ano

Martino, každý má asi občas slabou chvilku, někdy přemýšlí jestli se na tu neplacenou brigádu tady na poradte.cz nevy**at. Rozhodnutí je samozřejmě jen a jen na Vás, ale já jsem s čistým svědomím v anketě kliknul na ANO, zůstaňte. Poradna zrovna Vás s Vašimi názory a zkušenostmi potřebuje. Můj osobní názor na Vás jako na kolegyni - rádkyni jsem Vám snad dal najevo, už dříve a snad jednoznačně.

Na závěr: nevzdávejte to kvůli pár blbejm kecům, bojujeme a bojujme! A omlouvám se za ty kecy okolo, chtěla jste jen klik do ankety, ale nemohl jsem si odpustit vysvětlení proč klikám tak jak klikám. Fakt sorry, hezký den! ;)*slunce**pusa*

doplněno 03.02.12 17:24:

... nikdo není ideální, občas se tady poštěkáme, ale většinou se to uklidní, jsme jen lidé, naštěstí většinou rozumní...

stribrnak*
hodnocení

0x

proč píšete Bad day,ve jste angličanka?nebo snad američanka?vy neumíte psát česky Martino,?

vy nevíte kde žijete?tady jsme v čechách!*zed*

klidně jste mohla napsat,že jsem to psal já ohledně Vašich příspěvků,já se za to nestydím,stejně jako se nestyděla Suzymon,napsal jsem Vám proč sem vkládáte otázku na vaření a mezitím jste mohla za tu dobu něco uvařit z toho co jste měla v lednici nebo doma,o nic víc mi nešlo,tak se proberte a uklidněte hormony,budu moc rád,Váše anketa vám k ničemu nepomůže,

toto je jen a jen můj názor,Stříbrnák

martinaa*
hodnocení

Shrnula bych to tím, že já možná neumím psát česky, Vy neumíte psát bez nenávisti a slušně, natož ovládat své emoce, jak jste napsal pro těch sprosťárnách. Howgh:)

P.S.: Vy už prosím na jakékoli mé otázky nereagujte, prostě mě zcela ignorujte. Děkuji.

kdokoliv*
hodnocení

0x

Překvapila mě tato anketa od Vás - a už i já jsem si zvykl*hej**hej**hej*myslím, že se i něco změnilo = ale vážně,*haha* každý je anebo není někomu více:) či méně *sok* "sympatický" ale hlavně každý je zde sám za sebe a to by mělo rozhodovat. Taková otázka hned první den po výročí?

hop®

Ano

Jojo, Martinaa nás po roce účasti všechny převálcovala v ohodnocení, tak chce odejít v nejlepším s medajlí na hrudi! *smich*

Nekomentovat, vím že je to blbost, jen jsem si rejpnul, Martinaa snad své rozhodnutí ještě zváží...

doplněno 03.02.12 20:23:

Martinoo, ráno moudřejší večera... ;)

Ne

Hope, já jsem asi trochu přitroublá, ale co se týče toho ohodnocení, je Martina "docent", a není sama a je třeba se také podívat procentuelní vyváženost s množstvím odpovědí. Jsou tady lidé, kteří této hodnosti dosáhli kvalitou svých odpovědí a s daleko nižší frekvencí všelijakých odpovědí. Vím alespoň o pěti. Když budu sedět celý den u počítače a odpovídat na všechna témata, tak to by v tom byl čert, abych se párkrát netrefila. Tak jsem alespoň systém hodnocení pochopila já. Ale mohu se mýlit a vadit mi to opravdu nebude. Ale pak mi vysvětlete, proč je u každého hodnocení zobrazován počet odpovědí, a pak ta procenta.

doplněno 03.02.12 23:10:

Tak třeba Patronka napsala pouhých 651 odpovědí a ohodnocených lidmi, kterým zřejmě její odpově´d nějak pomohla, bylo 131. Takže nemusela napsat 3590 odpovědí, aby z nich bylo užitečných třeba 120. U patronky jsem se podívala, ta druhá čísla jsou úmyslně změněná...Takže až mi tohle někdo logicky vysvětlí, tak budu ráda.

hop®

Ano

Suzy, fakt netuším, o jakých úmyslně změněných číslech se bavíte. *cert*Já mám osobně určitý počet odpovědí, a z toho třeba byly nějaké ohodnocené. Ve statistice mám své ohodnocené odpovědi podle skutečnosti. A mám podle skutečnosti přesně spočítané hodnocené odpovědi za poslední rok, nemyslím kalendářní, ale v tomto případě od 2.2.2011 do dneška, přesně podle pravidel této poradny. Opravdu nevím, kde hledáte či nacházíte problém.

naihonn*

Snad ani nezkoušejte porozumět, kde nějaká ta suzymon, co bohužel neodpadla, hledá problém. Jsou i tací lidé, co tohle poněkud nepochopili. Faktem je, že to, že vůbec nějaké takovéhle hodnocení je, takové nějaké lidi láká.

;)

sebod*

*zed* Lidi zlatí. Vy jste tady kvůli "bodům"? *sok* Suzy, proč takhle poměřuješ rádce? Jsou zde lidé, kteří odpoví věcně a tečka. A pak jsme tu my, co si rádi popovidáme, nebo odpověď dále rozvineme apod. No a pak máme těch "neobodovaných" odpovědí spousty. *nevi* No a co? A abych měla čas a náladu studovat, jak jsem na tom já, nebo někdo jiný? Proč bych to měla dělat? Vždyť nás nikdo nenutí tady být. Já jsem tu proto, že si ráda přečtu něco nového, těším se na trefné odpovědi některých rádců a vůbec. Neumím si představit snídani bez Poraďte. A je mi šumafuk, kdo je v čele nějaké tabulky

naihonn*

Ha, konečně trefa do černého. Škoda, že se nedá obodovat. *palec* Jen co nejvíc lidí jako vy a méně jako jiné jisté osoby a bude tu super atmosféra.

ladinpraha*

Sebod, vystihla jsi to úplně přesně. Taky se těším na příspěvky i vtipné poznámky rádců a rád si přisadím. Pro mě je důležité se něco dozvědět, pokecat a když se některý můj příspěvek ujme, tím líp. Rád tu vidím známé tváře (tedy vlastně nicky) a Suzy i Martina k nim rozhodně patří.

Ne

Copak jsem to já, kdo o tom začal? Je to hned v první reakci! Napsal to BMX , tak proč jsi nereagovala tam? Pak o tom mluvil trochu v legraci i Hop a to jsem odpověděla otázkou. Proč reaguješ na mne a říkáš, že zrovna já někoho poměřuji? Copak já mám nějakou pravomoc povměřování? Jsou na to stanovené tabulky. Vždyť je to základním pilířem této poradny, když už jsme teda u věci. Jde tady přece o body, no a co je na tom? Nevidím problém. A pak, není důležité, že nemáš čas a náladu studovat, jak na tom jsi Ty, či někdo jiný. Jsi svobodný člověk, dělej co se Ti zlíbí, ale některé lidi to zajímá a sledují to. Chtějí vědět, jak na tom jsou oni, nebo někdo z ostatních rádců. Je to veřejně přístupné a podívat se můžeme a nemusíme. A co dál? Tobě je to šumafuk a někomu jinému ne, rád se podívá jak si stojí on sám, nebo někdo, kdo se mu třeba zamlouvá a naopak. K tomu to bylo asi vymyšleno, ale ne MNOU! A je tady spousta lidí, kteří mají radost z toho, že získali první tričko a pak další, ktřeří mají radost, že jsou oblíbení a jejich rady jsou užitečné. Já třeba radost z trička měla. A budu ho hrdě nosit. Tak dost už toho pokrytectví...

doplněno 04.02.12 13:26:

Pro Sebod. Odepisuji až dnes, tak to skáče jinam.

krkovicka*
Vím jak to Suzy myslí.Vy treba za celou dobu co tady jste máte 4752 odpovědi a z toho 656? Ohodnocenych.Odpovědi se Vám počítají jen za poslední rok.Proto jste níže než Martinaa.Která je pouze Docent.Tohle je aktivita za poslední rok.Suzy poukazuje že Martinaa napsala pres tři tisíce odpovědi a z toho byla ohodnocena v průměru každá osma.Pak je tamto procento účasti.Někdo mám min,jako například ja pouhých 9% a někdo pres dvacet.Jen od suzymon nechapu účel toto tady prezentovat.doplněno 04.02.12 13:35:Když budu sedět celý den u počítače a odpovídat na všechna témata, tak to by v tom byl čert, abych se párkrát netrefila.Tak tohle je síla.Suzymon na tohle tema jsme se bavili již před vanoci,pamatujete?

Ne

Znovu opakuji Krkovičko, nezačala jsem s tím já. Jen jsem logicky reagovala na domněku, že by Martina mohla někomu vadit kvůli tomu, že dosáhla svého ohodnocení a že jí to mohou lidé závidět. Napsal to hned jako první reakci Bmx. Ne já.

Já to jenom komentovala. A chtěla jsem poukázat nato, že Martina není samotná, která má ono postavení, že zde jsou i další lidé, takže podle mého mínění v otázce Martiny závist nefiguruje. Toť vše, nic víc. Tak nyní už chápete? Mně někdy připadá, že čím podrobněji se vyjadřuji, tím hůř to někteří lidé chápou.

Ne

Samozřejmě že si to pamatuji, aby ne! A pamatuji si toho daleko víc. Ale k tomu se snad vracet nechcete, že ne.

doplněno 04.02.12 13:56:

A co se týče té věty, kterou jste oranžově zatrhla, tak ta Vám připadá nelogická? Je to přece přesně tak.

martinaa*
hodnocení

Pokud si myslíte, že tu píši na všechny otázky s tím, že by v tom byl čert, abych se párkrát netrefila, tak docela zírám. Pro někoho jsou holt stěžejní body, pro někoho dobrá rada a spokojený autor otázky. Myslíte, že mě má procentuální úspěšnost netrápí? Jenže - tady není žádná soutěž. Ach jo...

doplněno 04.02.12 14:50:

A cose týče té zvýrazněné věty, ráda bych použila Vaše oblíbené úsloví - že to tak vidíte Vy ještě neznamená, že to tak vidí i druzí. Takže kategoricky neříkejte, že je to pravda je proto, že to takto vidíte:)

Ne

Ta oranžově zatržená věta je míněna matematicky, ale asi jste to nesprávně pochopila. Proto tam píši o logice. Logika=matematika. Nemluvím o druhých jak kdo co vidí, to už jste zabruslila někam jinam. Nic kategoricky neříkám, nic si kategoricky nemyslím, byla a jsem pokaždé přístupna k výměně a i změně názoru, pokud se bavím s lidmi, kteří vědí o čem ta řeč skutečně je. A pak, otázku mi položila Krkovička a té jsem také odpověděla...Tak nebuďte tak vztahovačná, klídek. Nic proti Vám nemám, nejsem Vaším nepřítelem, nevíte co si doopravdy myslím, jsou to jen vaše dohady. Vzpomínáte? ;)

Ano

Suzymon:

teměř všechno zlo má kořeny v lidské závisti a jsem přesvědčen o tom, že i zde je to o tom. Já jsem se setkal zde taky s jedinci, kteří mne začali urážet a přímo dali najevo, že jsou v tom body :D

Ne

Dobrá, beru. A jsem ráda, že to konečně někdo vyslovil. Nemyslím tedy, že by v tom hrálo velikou roli to bodování, ale závist, ta ano. Závist a zloba vůči člověku, který se nejeví průměrně, který vyčuhuje z řady, který je prostě jiný než stádo. Je zajímavé však, že když se kolem vánoc jednalo o mne, tak se na tom podíleli právě ti protagonisté, co jsou účastni této debaty. Jak je vidět, Boží mlýny někdy melou docela rychle. I já jsem tenkrát dostala několik vzkazů vnitřní poštou a pak to došlo tak daleko, že jsem byla nahlášena Adminovi. Za co to bylo, nevím dodnes. Ale určitě ne za blbost. takže se dá pochopit, že jsem se zájmem sledovala tento děj. A jsou tady tři lidé, kteří vědí víc než dobře, o čem právě mluvím. A i já tenkrát dostávala rady, abych se na to vykašlala, abych nereagovala, abych to nebrala vážně, abych, abych, abych... Dokonce jsem byla nařčena z přílišné vztahovačnosti, sebelítosti a tak dál. Když jsem tenkrát odepsala, že ono se to hezky mluví, když se nás to netýká konkrétně, nebyla jsem pochopena, právě těmi samými lidmi. Takže karta se obrátila. Se mnou bylo zacházeno velice tvrdě, někteří ví, o čem teď mluvím a už se k tomuto tématu, tedy k tomu svému osobnímu vracet nebudu. Je to za mnou, vzala jsem si z toho ponaučení a tím se řídím.

doplněno 04.02.12 15:08:

Proto také nereaguji na narážky Nahimon, nechávají mne chladnou. Reagovala jsem na mrńousek, protože to je dvanáctiletá holka a měla by vědět, že ke starším lidem by se měla chovat zdvořileji. Debatovat s ní nehododlám, ale urážet se od takového člověka také nenechám. A napsala jsem to myslím hodně slušně. Ostatní výpady budu ignorovat.

martinaa*
hodnocení

Nu, pokud se mohu opět upřímně vyjádřit, z mé strany nešlo o žádnou závist, ale o to, že nejste s to připustit jiný názor. Když jsem s Vámi nesouhlasila, začala jste používat narážky jako "toto jsem přesně od Vás čekala", začala jste nesmylně rozebírat mou osobu, povahu, život atd. To vše proto, že jsem si s Vámi dovolila nesouhlasit. No, a pak jste začala opakovat, jak jsme na Vás zlí a nakonec ono zpodobňování s mučedníky. Napadlo Vás někdy, Suzy, že někdo je na Vás ostřejší proto, jak se k němu chováte? Ona jedna věc je být jiná a hájit svůj názor, a druhá prosazovat ho pomocí narážek a nepřipustit, že i druhý člověk má svůj názor. Já už to třeba pochopila.

Karta se možná obrátila v tom smyslu, že já jsem rozhodně nepropadla sebelítosti, ani jsem si nepřipada jako mučednice, jen jsem byla vulgárně osočena člověkem, se kterým jsem nemluvila ani jsme na sebe v diskuzi nijak nereagovali, tudíž defacto cizím člověkem. To mi vadí. Vidíte ten rozdíl?

Pořád se stavíte do role, že my jste ti špatní, co Vám brání být jiná a svá - a teď na nás došlo. No, tak, si ten pocit užijte...

Ne

Bez komentáře...

martinaa*
hodnocení

"...je Martina "docent", a není sama a je třeba se také podívat procentuelní vyváženost s množstvím odpovědí. Jsou tady lidé, kteří této hodnosti dosáhli kvalitou svých odpovědí a s daleko nižší frekvencí všelijakých odpovědí. Vím alespoň o pěti. Když budu sedět celý den u počítače a odpovídat na všechna témata, tak to by v tom byl čert, abych se párkrát netrefila"

Kdepaáááák, vůbec nebudu vztahovačná:D

A to všechno s těmi božími mlýny...Kéž bych chápala, o co Vám jde.

Ne

No když se Vám to nedaří s těmi "božími mlýny", tak se pokuste vyřešit jinou hádanku. Máte 74% kladného hodnocení, to jsou lidé, kteří si s Vámi rozumí a kterým vůbec nevadíte, ani Vy, ani Vaše názory. Pak je tam pouze 21% lidí, kteří jsou názoru opačného. Tak co z toho logicky plyne? Schválně, jestli to uhodnete.

martinaa*
hodnocení

Že, jak vidno, se člověk, ani kdyby se rozkrájel, nikdy nezavděčí všem:)

Ne

Ale kdepak, to není správná odpověď. To znamená, že Vaše anketa byla zbytečná. Jste oblíbená, dobře zapadáte do kolektivu, málokomu vadíte. Ale je chyba toužit po tom, abyste se zalíbila všem. Nejste zlaťák. Takže se nekrájejte, spěte na vavřínech. A vězte, že kdyby ti, co odpověděli negativně, položili tu samou otázku jako Vy, tak by zase bylo přibližně těch 74% lidí, kteří by jim radilo opustit poradnu. Víc to rozebírat nebudu. ;)

martinaa*
hodnocení

Zlaťák:D To je krásné vyjádření:) Máte asi pravdu, zbytečně chci, aby mě měli rádi všichni...

Děkuji a odcházím se tedy válet po těch vavřínech (tady chci mrkajího smajla, ale notebook to jaksi nechce povolit).

krkovicka*
Nelogická?Proč?Úplně vystihuje to o čem jsme diskutovali jíž před vánoci.Tenkrát jsem Vám dala za příklad Martinu,jelikoz jste ji označila.Napsala jsem Vám že než nadarmo je v žebříčku nejvys.Nebylo to myšlené že je víc než Vy nebo kdokoliv ostatní,ale že její příspěvky at už hodnocené nebo neohodnocene jsou přínosem.
Teď už zcela vím o co Vám tenkrát šlo.Že z tolika počtu odpovědi neni tak znamkovana jako jini.A mám nižší procento.Prirovnala jste ji s hodnocením k patronce.A jestli dobře vidim stále se Vás to drží.
To že admin podniknul jistá opatření bylo jedině dobře.Za každým tehdejším příspěvkem jste dala větu cituji:Vase agresivní Suzy“nebo taky :“ a teď hrdě do mně“ Doufám že jste to jíž prekousla a pochopila že jste chybovala.V dobrém Suzymon.Neni od věci kdyz nadále se budem ignorovat.Protoze stále pamatuji na Vaše slova které se mi ani z části nelíbila,páč byly na úrovni hospodského ozrali který si rádo rýpne aby vyvolal konflikt.Každopádně chovám k Vám nadále uctu ale jen proto,že jste o 40let starší.Nic víc.

Ne

Vidíš, nebylo to na Tebe, jednalo se o jinou osobu. O patronce psát mohu, je už dávno pryč, ale kdybych napsala co jsem měla naq mysli včera, tak by bylo jednoduché dohledat si to v tabulce a už by byl oheň na střeše. A to jsem nechtěla. Vůbec mi nejde do hlavy, že jste to vztáhl na sebe. Tím méně ne, že přece oba dva víme, že si nejsme tak docela cizí a že zrovna k Vám mám svůj dávný a velice kladný postoj. Takže se omlouvám, jestliže jsem to nenapsala srozumitelněji. Ale tady je vidět, jak někdy může dojít velice lehce k nedorozumnění.

doplněno 04.02.12 13:18:

Tohle je pro Hopa. A pak, kousíček výše Vám píši radostné ahoj a ptám se jak se máte starý příteli, a o pět minut bch vás chtěla skrytě provokovat a napadat? To mne tak špatně znáte?

Ne

Jéžiš Hope, schválně se kouknu, já střílela ta čísla od boku a jestli jsem se čirou náhodou strefila do těch Vašich, tak to je tedy docela velká náhoda. Už jsem Vám odpověděla a vysvětlila, ale skočilo to níž, tak tam prosím mrkněte. S Vámi se teda znepřátelit kvůli něčemu takovému opravdu nechci.

Ano

Snad jen pro vyjasnění situace bych dodal, že metoda "co nejjvíc toho naplácat, ono se něco ujme" není nejlepší metoda ke zisku "titulu", protože jedním z parametrů je procento úspěšnosti.

Samozřejmě, pokud se takto snažím prostě o zisk bodovaných odpovědí (třeba kvůli tričku), to je něco jiného.

A jen aby nedočlo k nedorozumění: to co píšu, není hodnocení kohokoli a čehokoli, jen faktická připomínka.

martinaa*
hodnocení

Já si ráda povídám:) Takže nenapíši jen radu, ale třeba ještě hromadu dalších reakcí, z čehož se vyvine pěkné popovídání:)

martinaa*
hodnocení

MOžná Vás to u mě překvapí, ale jsou pro mě důležitější lidé, kterým to pomůže a lidé zde, než nějaká čísla. Ta jsou velmi proměnlivá.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Jako malá holka ...

martinaa*
hodnocení

Nejde být celý život dospělý:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Ajéje,jakobych to psala jeden čas ja :).Nic,zavřít,smazat a pousmat se!Marti,jste tu rok,o dvacet dní déle než ja a některé už musíte bratr s rezervou.Me už tu nic nepřekvapí.Dlouho se nic nedělo.Ponorkova nemoc?
Hoďte to za hlavu,ja Vás tu chci.Zitra zase muže byt Happy day. *slunce*

hodnocení

0x

Ano

Děláte z toho zbytečně velkou vědu, copak jde o život?

doplněno 03.02.12 20:02:

To co zde dělala suzymon a teď martinaa mne trochu zaráží *ee*

Ne

;) Tak jak na to tak koukám, tak jsem asi nezapomenutelná. Nevím, co jsem zde dělala za nepřístojnosti takového rázu, které zanechaly takovéto "stopy". To, že ani nevíte, že na poradnu chodím stále, by Vám mohlo možná trochu vnést jasu do úsudku. Tak pro objasnění, účastním se pouze témat, které jsou svým zadáním už předem nekonfliktní.

Ano

suzymon: za mne - žádné nepřístojnosti, ale jen najednou bylo několik témat jak je vám ublíženo ;) Podobnost s martinaa čistě náhodná - moc to prožíváte :)

hop®

Ano

Suzy: znáte nějaké téma, kde bychom se my jako rádcové nepoštěkali? Rádce myslím jako všechny kolegy, ne vztah Vás a mne - i když i sami spolu jsme nějaké problémky řešili a dořešili...;)

Ne

No teď si honem nevzpomenu Hope. Ale vím, že to jde. A věřte, že bych se ani této diskuze neůčastnila, kdyby nebylo uváděno mé jméno. A abych pravdu řekla, ani si nevzpomínám, že bychom my dva spolu řešili něco závažného, alespoň já na nic takového vzpomínku nemám. :)

lui*

Tak už mi to nedá. Koncem loňského roku, jsem se Vám snažil vysvětlit, že osobní útoky, tehdy na Martinaa se mi nelíbí. Neuspěl jsem, ani 16 vnitřních vyměněněnych mailů nestačilo. Rezignoval jsem. Dnes tady pročítám tuhle debatu, a zase útoky na Martinu a další. Začíná mi to dávat smysl. Jen nevím Proč. Závist? Msta? Nevím, ale vadí mi to. Takovou jedubabu jako jste vy bych vedle sebe nesnesl. Ale tady mi to nezprotivíte.

doplněno 04.02.12 21:01:

Vidím, že se to zařadilo někde dolů. Je to reakce pro Suzymon na příspěvek:

Suzymon Datum: vcera 21:16 Předmět: RE (2x): Bad day a chuť odejít

martinaa*
hodnocení

Snad nemusí jít o život, abych se mohla zeptat na pro mne důležitou věc, nebo ano?:)

Věřte, že když Vám několik jedinců posílá vulgární zprávy, tak pokud nejste super silná odolná osobnost, tak Vám to časem začne vrtat hlavinkou. Nestavím se do role žádné chudinky ani se neptám, proč to oni dělají apod. Jen mě to chování prostě hodně zamrzelo... tož su taky vnímavá lidská bytost:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Že by se k tomu mrazu přidaly ještě nějaké interrupce na slunci? Martino, přestaň blbnout, není každý den posvícení.

hop®

Ano

Ladine, sluneční interrupce? *smich*

To už by věřil víc té sluneční korupci, v rámci erupcí...;)

stribrnak*

bych se tomu jinak vyhnul,ale nedalo se ,snad se to vše ulepší,tak budte soucitní!

a věřte v lepší budoucnost

ps:jinak je mi líto,že Suzymon odešla,tot je vše,protože by zareagovala podobně

Ne

Ahoj Stříbrnák, neodešla jsem nadobro, vracím se, ale už si sakra rozmyslím, které diskuze se budu účastnit. Protože po velice špatné zkušenosti jsem se rozhodla být neviditelnou. Ale Tvá slova mne potěšila, upřímně a děkuji Ti. Suzy.

sisinka*
hodnocení

0x

Martino,Vase prispevky rada ctu a zvykla jsem si tu na Vas a myslim si,ze sem urcite patrite a Vase rady jsou urcite dobre a pro lidi prinosne. Nekdy se najde nekdo,kdo se do cloveka naveze,ale i kdyz je to tezke, bylo by dobre to umet hodit za hlavu.

Urcite tu zustante!*slunce*

hodnocení

0x

Ano

Martino, spíš se mi zdá, že trošičku funguje ponorková nemoc. Nevím, jestli můj názor pro Vás něco znamená, ale myslím si, že jste pro tuhle poradnu přínosem.

Za sebe říkám: já Vás tu chci. Chci tady všechny chytré, laskavé, vtipné, citlivé, pošetilé a člověčí lidi.

stribrnak*

děkuju Inžinýrce za příspvěvek ,ale ta anketa se nám trošku blíží do mínusu,!

jack*
hodnocení

0x

Musel to bý magor kterej vám to napsal, poradna je o tom aby na ní byli rádcové a ne aby každý odcházel, pošlete ho s prominutím do prdele, za takové blby se nemá cenu ani rozčilovat.

naihonn*

I to posílání je ztráta času. Takoví lidé by navíc mohli opravdu poslechnout. *smich*

michalov*
hodnocení

0x

*smich* To jsem tedy netušil,že se to tu tak prožívá. *smich* Kvůli Vám odešli z poradny nějací rádcové.Pro kristapána!To je teda "průšvih"! Teď chudáčkové brečí někde v koutku.A nebo nedejbože radí někde jinde.*smich* A japá to? Nějací ciliví? *smich* A je to skutečně kvůli Vám?*smich* Já Vás chci! Neodcházejte,prosím! *plac**smich*

ivobenes*
hodnocení

0x

Nikdy nevyhovíte všem. Je to nemožné.
Nemá smysl se tím vůbec zabývat.
Pokud vás to baví tak prostě pište ;) a nic jiného neřešte.

hodnocení

0x

Ano

martinaa, to jste dnes, vlastně včera měla fakt blbý den! Jinak byste si vzpomněla na slova babičky: Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. *jasne* Chce to nohy v teple a taléř horké polívky. A neřešit žabomyší války! ;) Mně byste moc chyběla. Nikam nechoďte! Názor jednoho člověka není zákonem :D

doctor
hodnocení

0x

Ano odejděte!

Jste nevyzrálá a zatím jste nedokázala nic. Ostatně jako většina dnešních mladých.

Radíte, ale sama si rady nevíte. Možná vám křivdím, možná je to jen naivita vašeho zastydlého mládí.

Často si sama naběhnete a pletete se do otázek, kterým nerozumíte a ani rozumět nemůžete. ( těch věcí je poměrně dost )

Rozhodně nejste hloupá ale spíš aktivní za každou cenu a to, může být někomu nesympatické, jako třeba mně.

Protože jste aktivní za každou cenu, často na sebe i něco prozradíte...těch věcí je víc, ale jednoznačně z nich vyplývá, že sama ve svém životě tápete ( studium, finance, budoucnost atd. )

Nic ve zlém, s tím odejitím to samozřejmě nemyslím vážně, ale pokud se ptáte, nedalo mi a píšu :)

martinaa*
hodnocení

ZVykla jsem si, že nejvíce se naáží ten, kdo raději ani není registrovaný:)

No, netvrdila bych, že jsem nic nedokázala, neznáte mě a věštíte z křišťálové koule:) Nebo tady dokázat něco znamená stát se celosvětově známým?:) A radím tam, kde to znám, proto mě neuvidíte u rostlin, aut a počítačů. Prosím, jmenujte otázky, kde se pletu a nerozumím tomu. Ráda se poučím.

To, že tu jsem často, hodně přispívám a hodně si s lidmi povídám neznamená, že musím něco napsat za každou cenu. Jen momentálně mám na poradnu hodně času. A být bez práce znamená tápat? Omyl, já práci hledám a zatím vydělávám, jak se dá.

polednice*
Občas pomůže ventilovat své problémy,případné neshody mezi rádci,ale tohle je silný kafe.Proč tak veřejně?Aha nejste registrovaný.Nemůžete přispět do ankety ani psát vnitřní poštou :D

borax*
hodnocení

0x

Ale! To přejde. Sto lidí sto chutí. Všem se nezavděčíte tak to prostě je. Takže jak píše babkazov: nohy v teple! Přece nežijete jen poradnou, dejte si třeba pár dní pauzu, odpočiňte si a zase přijdte zpátky... jistě nějaký hadař bude potřebovat poradit :)

martinaa*
hodnocení

Tak děkuji za zajímavou diskuzi:D I když jsem ji nechtěla...

Berte to tak, že každý má právo na slabší chvilku, kdy potřebuje podržet.

eulalie*
hodnocení

0x

Já proto vám nic nemám, tak tu zůstaňte. :)

hodnocení

0x

Ano

Opravdu jako malé holky *smich*

martinaa*
hodnocení

Tak pro dnešek jo, no:D Ale pozor:D Dobře si všímejte, kdo pouze napsal názor a kdo nedá pokoj:)

hodnocení

0x

Ne

hezkej chat jste si tu, holky, udělaly.

martino, jste si jistá, že pokud by vám ve vaší anktě vyšlo, že nemáte zůstat, ze byste nezůstala? anketa nemá smysl - málokdo vám to "řekne" upřímně...

martinaa*
hodnocení

Ano, Masoni, nezůstala. :) Jakkoli tomu nevěříte... a právě proto, aby to bylo upřímné, jsem nechtěla zakládat diskuzi. Jedno anonymní kliknutí by upřímné být mohlo.

lui*
hodnocení

0x

Martino: Vám jsem odpověděl int poštou.

Pro ostatní, pro všechny: Co kdybyste si dali všichni do budoucna závazek, že budete reagovat jen a jen na dotazy tazatelů a nikdy na odpovídající. S výjimkou opravy špatné odpovědi. Ale když oprava tak věcná. Žádně "výstřiky" To je blbě. apod.

No,nezlobte se na mě,ale zcela zbytečná diskuse.

Vážím si odpovědí každého rádce,včetně "martinaa" a přiznám se,její odpovědi čtu docela rád.

Ale to si musí každý rozhodnout sám,zda zde bude pomáhat ostatním nebo ne.Nevím,zda je to přímo na vypsání ankety.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]