Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
mám dotaz, který zřejmě patří k těm méně oblíbeným, ale rád bych, kdyby jste mi pomohli.
Sháním dárek k 18. narozeninám pro svou neteř.
Je to zatím životem jaksi znuděná dívka, žijící lehce nezodpovědně a trochu alternativně, mající krátce svého prvního přítele, nemaje koníčků, nesportuje (buberťačka). Jako každá holka v jejím věku má v oblibě divnou módu (hlavně černou barvu), na šperky nebo nějaké doplňky si zatím moc nepotrpí nebo nemý vyhraněný vkus.
Jediné, co jí 100% baví je internet a knížky. Chceme jí se ženou dát dárek, odpovídající významu jubilea, aby udělal radost, aby na něj ráda vzpomínala...ale ne a ne nás nic napadnout (podotýkám, že s výběrem mají problém i její vlastní rodiče).
Přeci jen hru na PC nebo poukázku do knihkupectví jí k 18. dávat nechceme...
Nemáte někdo čerstvé zkušenosti nebo tip, který by šel použít?
Budu rád za cokoliv
Díky
18 let...Je staré,obnošené ale funkční...Zlatý prsten s věnováním.Nebo hezký řetízek...
Však ona přijde šperkúm na chuť o to bych starost neměl,je to ženská...
A co tak darovat nějako hodnotnou kazetu s kosmetikou..Neznám ženskou,která by to neocenila..Možná by Vás překvapilo,kolik bude stát...
Aj,tak žena má hlavní slovo...Jako u nás...Zkuste navrhnout tu kazetu.Francouzský parfém za 2400,to je věc..Jak já tenkrát brečel,když jsem ho kupoval...
Co třeba elektronickou čtečku knih? To má tak trošku propojení internetu a knih...
Já jsem dostala od mamky fotoknihy - jednu s dětstvím a jednu z tanečních, kam jsem chodila už s přítelem. Až mě to rozbrečelo.
Já se přikloním k té fotoknížce. Jednu jsme jako rodina dostali k Vánocům za desetileté jubileum bydlení v našem vlastním domě, a i táta tvrďák byl naměkko. Je to moc hezký dárek, u kterého nejde zapomenout, k jaké příležitosti se dostal. Vzpomínat bude ráda. A hlavně jí to vydrží i za 50 let. A můj bratr, dlouhodobě hrající na kytaru, dostal k osmnáctinám nádherný, drahý, výstavní, ale zároveň použitelný obal na kytaru, tak třeba popřemýšlejte nad novou knihovničkou, nějakou zajímavou sbírkou knih (jak je třeba Harry Potter - všechny díly zabalené v jednom), nebo i čtečka je dobrý nápad.
Ale zase pozor! , jste "jen" její strýc, hlavní, velké a drahé dárky má na starosti nejužší rodina - rodiče a sourozenci. Aspoň tak to funguje u nás, možná to u vás neplatí, ale abyste jí pak nedal něco většího než třeba rodiče.
Přeji správnou volbu!
Ano, má to bý samozřejmě dárek úměrný našemu příbuzenskému vztahu a s rodinou jsme v kontaktu a nápady diskutujeme, to je jasné
Jinak fotoknížka...mě osobně by radost udělala, ale u ní jsem přesvědčený o opaku, na to má pár let čas. Teď by to označila za trapný...
Tak už jsem tu zbyl sám,samotinký,tak ještě zkusím navrhnout nějaký pěkný mobil.To by osmnáctiletá slečna mohla ocenit...Po konzultaci se ženou,samozřejmě...
Vstupenku na koncert její oblíbené skupiny. Mladí lidé mají hudbu rádi, pokud vyzvíte, co ráda poslouchá, tak vstupenku, ať si to užije naživo.
Mně vždycky potěšil koncert Spiritual Kvintetu. Strašně moc. Ovšem 18 leté mládě bude mít jistě jiný vkus. Myslím, že byste se jí nohl trefit do noty. Jaga.
Nevím, kolik chcete investovat. Doporučila bych i možnost pěkné 10 denní dovolené v jižní Itálii, kde se 2 x denně /rána navečer/ cvičí aerobik pod vedením zkušených cvičitelek - účast na cvičení je dobrovolná. Podle období /červen až září/ to stojí od 4 do 6 tisíc pro jednoho - doprava a ubytování. Strava vlastní.
Pokud by se to děvčeti líbilo, ale Vám by se to zdálo dost nákladné, domluvit se s nějakými dalšími dárci a o tu částku se podělit. Takový dárek bych brala všemi deseti!
Promiňte překlep: cvičí se ráno a navečer.
Jedine vibrator, jasna vec.
doplněno 03.02.12 09:42:Pro kvalitni stroj si zajit do nejakejho erotic shopu, napr eroticcity.cz/... . Takovouto vec neter zajiste uvita nyni i v pozdejsim veku. Tak se nestydte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.