Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které zvolit barevné kontaktní čočky

Od: frogi* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nosím barevné kontaktní čočky a měním barvičky v odstínech modré, hledám však odstín, který je jako by lagunově modrý, krásně světlý a zároveň výrazný. Chtěla bych docílit odstínu jako má Megan Fox na obrázku. Má tak nádherné oči... Poraďte, které čočky by mohly takovou barvu udělat a hlavně jaký odstín modré. Své vlastní oči mám také modré ale tmavé. Děkuji.

Hezký den

doplněno 21.12.12 07:47:

Zde

doplněno 21.12.12 07:49:

Obrázek mi nejde vložit :(((( tak odkaz

wallpapersget.com/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Odkaz taky nefunguje *nevi*

Každopádně každé čočky, které nevypadají přirozeně, se mi nelíbí, protože je jasné, že takto modré oči člověk mít nemůže, a vypomohl si právě čočkami...

frogi*
hodnocení

Nevím, jak to... každopádně je to první obrázek v googlu..

no já neřeším, zda to vypadá přirozeně či ne, to je věc každého.. ale to, jaký by to mohl být asi odstín či typ čoček.. to, že má někdo barevné čočky poznám hned na každém, takže je to stejně jedno, tak či tak to každý ví..

netuším ani zda ona má čočky nebo ne.. ale jelikož má snad každou fotku s takovýma očima, tak buď jsou její fotky takto upravovány nebo má opravdu takové pronikavě modré oči..

drejdl*
hodnocení

0x

Podle obrázku je to dost těžké určit, ale podle mně by to odpovídalo takto:

Kontaktní čočky Acuvue 2 Colours, barva safírová, event. modrá. Obě jsou krycí, takže se barva s původním odstínem duhovky nositele nesčítá. Pokud máte modré oči, šlo by zkusit tónovací čočky stejného typu, odstín modrá. Dříve byl odstín Royal Blue, ten byl super, ale už se nedělá.

frogi*
hodnocení

Děkuji za tip, ty tónovací vypadají nejvíc podobné.. jen těžko říct, jak by se smísily s mou modrou barvou očí, jak by to vypadalo. Ale zkusit bych to mohla, jen škoda, že to prodávají jen rovnou po 6-ti čočkách skoro za tisíc korun. Mohli by po dvou :)

adambarevnecockyeu
hodnocení

0x

Dobrý den, změnit tmavě modrou na světlou čočkami bohužel není moc jednoduché. I krycí čočky budou trochu pracovat s Vaší původní barvou očí. Doporučil bych GEO Nudy Blue, ty jsou z dostupných čoček nejsvětlejší.

Hollywoodské hvězdy nepoužívají běžně dostupné barevné čočky, ani speciální circle lenses, ale personifikované čočky, které se dotvářejí speciálně pro ně a stojí obvykle v řádu desítek tisíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]